Dorian Popa, în chiloţi şi în cârje pe stradă! Toţi i-au spus că e nebun

dorian.jpg

dorian popa chiloti
Dorian Popa a ieşit dezbrăcat de stradă
Foto: arhivă personală

Dorian Popa forţează vara şi a avut o apariţie soc vineri dimineaţă! Artistul a ieşit pe stradă doar în chiloţi, cu muşchii bine lucraţi la sală, la vedere, şi "accesorizat" cu o cârjă. Cântăreţul, care nu avea cum să treacă neobservat, vrea astfel să-şi atragă cât mai mulţi abonaţi pentru canalul lui de youtube şi a pornit o campanie pe cont propriu.

Dorian Popa a confundat sala cu plaja! Vedeta "Asia Express" de la Antena 1 s-a pozat doar într-o pereche de boxeri, spre uimirea trecătorilor. Artistul care a ajuns la 500.000 de abonaţi la canalul lui de youtube este în căutare de noi fani care să-l urmărească, aşa că este dispus la astfel de "sacrificii". El şi-a propus să strângă cât mai mulţi urmăritori şi nu doar pe reţelele de socializare. Ipostaza îndrăzneaţă în care a apărut Dorian Popa i-au făcut pe fani să se împartă în două. Unii l-au felicitat pentru curaj şi i-au admirat corpul lucrat la sala de fitness, în timp ce alţii i-au reproşat că nu este în toate minţile.

dorian popa chilotiZoom
Dorian Popa i-a şocat pe trecători
Foto: arhivă personală

"Şi bolnav eşti sexy!", "Ai grijă că răceşti", "Eşti nebun" sunt doar câteva dintre comentariile care l-au făcut pe Dorian să zâmbească.

Chiar dacă este accidentat la piciorul stâng, artistul nu se lasă copleştit de problemele de sănătate şi îşi continuă proiectele. Zilele trecute a mers la Constanţa unde a filmat un nou videoclip.    

loading...
Loading...

Citește și

  • Dorian Popa își dorește lucruri serioase alături de iubita lui, dar la momentul potrivit. Nu se grăbește cu deciziile, motiv pentru care își dorește să se căsătorească atunci când va fi sigur că este momentul cel mai bun.

  • Dorian Popa a primit mai multe provocări pe canalul personal de Youtube și a făcut față la toate. Dar unele întrebări primite de la prietenii săi virtuali l-au pus în dificultate și l-au constrâns să fie în totalitate sincer. Iubita sa cu siguranță nu va fi fericită să audă ce a declarat artistul, pentru că cele mai importante întrebări au implicat-o chiar pe ea, iar Dorian a răspuns prompt la fiecare.

  • După o lună petrecută în Asia, unde a filmat alături de mama lui pentru reality-show-ul „Asia Express”, ce va fi difuzat la Antena1, la Dorian Popa (29 de ani) a venit Moş Crăciun.

  • Solistul care a făcut parte din trupa LaLa Band şi-a continut cariera solo pe scenă, dar şi în televiziune. Şi la capitolul amor stă foarte bine, căci relaţia cu superba Claudia Iosif este din ce în ce mai serioasă. Mai nou, Dorian Popa s-a apucat să-şi construiască şi un cămin conjugal.