Dorian lansează “Chip cioplit”, un manifest muzical despre partea întunecată a preoției românești

dorian.jpg

Dorian a lansat o piesă manifest
Citeste tot despre: 

Dorian lansează “Chip cioplit”, un manifest muzical curajos despre partea neagră a lumii preotești din România. Piesa produsă de HaHaHa Production continuă revoluția muzical-socială pe care Dorian a pornit-o odată cu lansarea piesei “La mine în țară” în care vorbea și cântă despre problemele care i-au alungat pe români în toate colturile lumii.

Cu verb, revoltă, curaj și metafore puternice, Dorian demască problemele din rândul preoților români. “Chip cioplit, fariseu cu bling-bling, ai minți de prostit, ai cărți de ciuntit, ai suflete de ciordit, gându-ți stă la profit, mâna-ți stă la ciupit” sunt doar câteva dintre versurile piesei care este departe de a fi o dovadă de necredință din partea lui Dorian, ci doar de revoltă pentru o stare de fapt despre care puțini au curajul să vorbească. 

“Rușine celor care murdăresc simbolul, slavă celor care sunt mereu acolo, slavă celor care au mereu putință să le arate tuturor că iubirea e credință“, spune Dorian pe muzică în apărarea credinței sale.

“Acesta este felul meu de a protesta împotriva problemelor mari din țara noastră. Aleg să semnalez prin vers și muzica lucrurile amare din jur, poate cineva are urechi de auzit, ochi de văzut și obraz cinstit de ținut sau poate sunt eu idealist și sper prea mult, dar asta n-o să mă facă să tac. Acesta este doar începutul, am foarte multe de spus”, subliniază Dorian intenția sa.     

 

   

Loading...