Dorel din «Las Fierbinţi» îşi încordează muşchii la concursul «Fort Boyard»

14-vedete-dorel-2.jpg

Mihai Raiţ este sarea şi piperul din “Las Fierbinţi” (PRO TV)

Între două filmări pentru serialul de comedie „Las Fierbinţi”, interpretul lui Dorel din serial, Mihai Raiţ (36 de ani), încearcă să-şi depăşească limitele.

După ce l-aţi văzut cântând la „Vocea României”, actorul a fost solicitat să participe la reality showul „Fort Boyard”, care va începe în curând la Pro TV. Mihai este coleg de echipă cu Andreea Antonescu, Elena Lasconi, Mircea Zara şi cu luptătorul Ciprian Şchiopu.

Zoom
Dorel îşi încurajează echipa în show-ul filmat în Franţa

 

Cei cinci formează o echipă bine echilibrată, înarmată cu forţă, curaj, strategie, umor şi determinare pentru a face faţă tuturor probelor, care nu sunt deloc uşoare. Paul Ipate şi Octavian Strunilă, gazdele „Fort Boyard”, vor fi alături de ei şi de personajele legendare ale fortului pentru a-i ghida la fiecare pas şi a le da curaj: „Nu am putut să refuz provocarea Fort Boyard! Am simţit din prima că este ceva ce trebuie să fac, o modalitate perfectă de a ieşi din zona de confort şi a trece dincolo de limitele pe care credeam că le am. Mi-a plăcut enorm tot ce am trăit acolo. Este o experienţă care m-a îmbogăţit!”, a povestit interpretul lui Dorel din „Las Fierbinţi”.

loading...

Citește și