Don Baxter și Teo s-au mutat în casă nouă, dar nu mai vor copii: "Suntem prea bătrâni"

don_baxter_teo_si_luna.jpg

don baxter teodora istrati
Cei doi sunt extrem de fericiţi de când au devenit părinţi
Foto: arhivă personală

Viața de mămică nu e ușoară deloc, iar Teo, celebra bloggeriță culinară, care i-a devenit soție lui Don Baxter, crește doi copii, o fetiță de 8 luni și un băiețel mare ( 7 ani), dintr-o relație anterioră, iar în paralel gătește și publică rețete culinare delicioase. Provocată să le răspundă fanilor ei după ce s-a mutat recent într-un apartament nou din Florești, Teodora Istrati face nopți albe cu micuța Luna căreia îi ies dințișorii, dar nu ar mai lua-o de la capăt nici în ruptul capului deși are un spațiu de locuit mai mare.

Don Baxter (41 de ani) și soția lui Teo (31 de ani) au familia pe care și-o doresc. S-au mutat în casa lor și totul este aranjat. Au început să gătească împreună, așa cum o fac deja de trei ani, dar nu doresc să-și mărească familia. "Locuim aici de două săptămâni și o simt casa noastră ca și cum am locui aici de o viață. Îi mulțumim din inimă lui Dumnezeu că ne-a  fost de ajutor să finalizăm tot chiar cu două zile înainte de începerea nebuniei. Suntem binecuvântați. Nu ne mai dorim copii. Suntem prea bătrâni", a notat celebra bloggeriță.

În paralel cu rețetele, Teo abia dacă reușește să pună geană pe geană.

copii_teo.png

luna si luca copii teodora istrati don baxter
Luna și Luca, cei doi copii ai Teodorei
foto: captură video Instagram

"Luna ( n.r. fetița ei cea mică) doarme în pătuțul ei care este în camera noastră. Când are zile/nopți mai grele, de când cu dinții dormim cu ea pe rând în cameră, ca măcar unul dintre noi să fie odihnit. La noi a fost dezastru. Sunt nopți albe, total aproape. Și fiecare dințișor a ieșit cu mare trudă. Pe de altă parte, mă bucur că e sănătoasă, deci ne putem sacifica nopțile pentru dinți", a mai spus ea.

De ce a ales soția lui Don Baxter să locuiască la bloc și nu la casă

Întrebată de ce nu ar vrea să locuiască la casă, amplasată pe teren, Teo a explicat că ar ridica toatulcu susul în jos, obsedată fiind de curățenie. 

teo_si_don_baxter.jpg

teo's kitchen don baxter costel sergiu
Teo şi Don Baxter s-au cununat civil joi
Foto: arhivă personală

 

"Statul la casă m-ar duce la propriu, la nebuni. Când eram mică, pieptănam franjurii de la covor, ștergean praful zi de zi, asta probabil că am văzut în casă. Mami și bunica mea erau la fel. Mă relaxează foarte tare și sentimentul de la finalul curățeniei, când casa strălucește, e magic. Prefer să nici nu mă gândesc la bugetul pentru mobilarea și redecorarea casei. În apartament, era deja multă mobilă și noi doar am completat cu alta, cu decorațiuni. Și așa am depășit bugetul grav. Am schimbat tapet, faianță, draperii, covoare. Toate se adună și la final... stai să leșini. Nu ne-am mutat atât de des pe cât pare. Nici acum nu am decis să ne mutăm, de fapt, ci să ne cumpărăm un apartament mai mare, al nostru și să nu mai plătim chirie. A fost un pas firesc. În fiecare zi ne contrazicem de la orice. Apartamentul este tot în Florești, este preferatul nostru, doar că stăm și mai departe de civilizație. Pro – tot

Contra- vecinii de deasupra care sunt n-am cuvinte", a mai spus Teodora.

 

Citește și:

 

EXCLUSIV Don Baxter a câştigat «MasterChef» cu vedete

Don Baxter şi-a botezat fetiţa. Soţia lui a fost cea mai emoţionată

 

 

Loading...

Citește și

  • teo's kitchen don baxter costel sergiu

    Don Baxter (39 de ani) a spus "adio" burlăciei. Cântăreţul s-a însurat joi cu una dintre cele mai cunoscute tinere din sfera bloggerilor culinari. Aleasa lui se numeşte Teodora Rogobete, o admiratoare înfocată a artistului de 20 de ani, care pe atunci doar visa că solistul ar putea să-şi coboare privirea asupra ei. De ieri, cei doi formează un cuplu şi în acte, anunţul fiind făcut chiar de proaspăta mireasă, care radiază de fericire.

  • don baxter familie

    Viaţa a căpătat o turnură fericită pentru bloggeriţa Teodora Istrati, cunoascută în lumea bucătarilor, după ce l-a întâlnit pe Don Baxter, actualul ei soţ. Puţini sunt cei care ştiu însă că celebra gospodină a trecut printr-o dramă sentimentală în urmă cu opt ani din care credea că nu o să-şi mai revină. Autoarea bloggului Teo's Kitchen s-a despărţit în 2012 de fostul partener, ruptura fiind una extrem de grea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1