Don Baxter și soția bloggeriță, părinți fericiți! Acum o lună au avut o mare cumpănă în sala de nașteri

don_si_teo.jpg

don baxter teodora rogobete
Don Baxter şi Teo, autoarea reţetelor de pe blogul culinar Teo's Kitchen
Foto: arhivă personală

Prima lună de când experimentează viaţa de tătic a trecut cu nopţi nedormite pentru Don Baxter, dar cu dimineţi cu miros de lapte. Artistul, care este căsătorit cu Teodora Istrati, celebra bloggeriţă culinară, este înnebunit după soţie şi fetiţa lor Luna. Naşterea bebeluşului a fost un moment de grea încercare pentru familia celebrului cântăreţ, Teodora întâmpinând ceva probleme în sală. Tot ce a fost rău însă a trecut, iar cuplul se bucură acum de micuţa lor văzând cum creşte de la o zi la alta.

Ipostaze înduioşătoare cu Don Baxter (40 de ani), celebrul solist de hip-hop, apar pe reţelele sociale. Băiatul rău de pe scenă este de fapt în viaţa reală un tătic de milioane pentru fetiţa lui Luna şi un "erou" pentru soţia sa, Teo (34 de ani). Fericrea lui Don Baxter de acum  este un reyultat al calmului care s-a aşternut în familia lui după problemele pe care soția le-a trăit în timpul nașterii fetiței lor. Teo a mărturisit în urmă cu aproape o lună că venirea pe lume a micuței lor a fost destul de grea și că soțul său nu s-a dezlipit de lângă ea și Luna nicio clipă. 

teo_si_luna.jpg

teo's kitchen don baxter fetita
Teo, soţia lui Don Baxter, şi fetiţa lor Luna
Foto: arhivă personală

“Tu nu ai vrut sa vii de ziua lui tati. Nu, nu. Ai vrut ziua ta. Și ți-ai făcut debutul cum ai știut tu mai frumos: azi, 17 iunie 2019, la ora 7:00 ai venit pe lume, punctuală, grăsuță și prea-frumoasă – Luna. Când o să crești o să îți povestesc despre ziua asta, în care tati a fost un adevărat erou și a stat cu noi clipă de clipă, pe tot parcursul nașterii tale. Dar tu îl iubești deja, înainte să știi și asta despre el. Pentru că în brațele lui îți găsești liniștea acum și sper, toată viața", scria la scurt timp după naştere Teo.

Acum dimineţile ei sunt şi mai frumoase. Deşi nu apucă să doarmă prea mult, celebra blogăriţţă este fericită că rugăciunile ei au fost ascultate şi a devenit mămică a doua oară.

"Diminețile noastre au uneori doar 2-3 ore de somn la activ. Alteori au colici. Diminețile noastre miros a lapte și a «mai stai puțin cu mine înainte de a merge la birou». Diminețile noastre au un lipici special, care ne lipește sufletele. Diminețile noastre îl au pe tati care veghează peste noi și pe Bunuțu căruia îi mulțumim în fiecare dimineață. Diminețile noastre îl au pe Luca (n.r. fiul dintr-o relaţie anterioară a Teodorei) să ne spună că suntem frumoase și ne iubește cel mai mult", notează Teo la aproape o lună decât a devenit din nou mamă.  

Cum au ajuns o familie Don Baxter şi Teo

Don Baxter şi Teodora Rogobete  (autoarea blogului de reţete Teo's Kitchen) sunt dovada vie că în dragoste este permis orice. Într-o postare emoţionantă, tânăra povestea cum a reuşit să devină soţia lui Don Baxter la fix 20 de ani de când a lipit un afiş cu el pe uşa dulapului ei. "Când l-am descoperit pe Don Baxter, aveam 13 ani. L-am iubit pentru voce și pentru ochi. Cum l-am putut eu iubi, cu mintea unei fetițe de 13 ani, care-și lipește pe dulap pozaă artistului preferat. Dintre toți, l-am iubit pe el și nu pe Nick Carter sau Justin Timberlake. L-am pupat zi de zi, timp de 10 ani, la culcare și la trezire. Am spus «bună dimineață» și «noapte bună» unei poze și ochilor lui frumoși, l-am văzut la concerte, fără a avea vreodată curajul să îl salut. Și au trecut 12 ani de când i-am lipit poză pe dulap, fără să știe că e pupat zi de zi, fără să știu că o să afle în curând.

teo_si_don_baxter.jpg

teo's kitchen don baxter costel sergiu
Teo şi Don Baxter s-au cununat civil pe 24 mai 2018
Foto: arhivă personală

Dar a venit și ziua aia. În care i-am întins mâna, i-am zâmbit și i-am spus că îl iubesc din ’97. La fix 20 de ani de când i-am lipit poza pe dulap, ani în care au trecut toate peste noi împreună și peste fiecare în parte, suntem, în sfârșit împreună. Și da, la fix 20 de ani de când i-am lipit poza pe dulap, de ieri (n.r. 24 mai 2018) este soţul meu", a povestit Teo pe acelaşi blog pe care îşi încântă fanii cu reţetele ei. 

Loading...

Citește și

  • Nici nu s-a lansat încă show-ul „MasterChef - Proba Celebrităţii” de la PRO TV că a şi răsuflat numele câştigătorului. Surse din PRO TV au povestit pentru Click! că cel care a luat trofeul atât de râvnit este, surpriză!, Don Baxter, un cunoscut producător muzical.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1