Domnul Rimă și Denisa Hodișan se pregătesc de nuntă, după cununia civilă secretă din Grecia

flick-domnul-rima-cununie.jpg

flick
Denisa și Sebastian se pregătesc pentru cununia religioasă, dar și pentru o petrecere pe măsură
Sursă foto: Arhivă personală

La sfârșitul lunii august, domnul Rimă și Denisa Hodișan, s-au cununat civil, în secret, în fumoasa și însorita Creta, după mai puțin de un an de relație. Frumoasa Miss Planet i-a furat inima prezentatorului de la Radio ZU, iar el nu a stat prea mult pe gânduri și a cerut-o în căsătorie. Cununia secretă va fi urmată de o cununie religioasă în România și de o petrecere pe măsură! Anunțul a fost făcut de către frumoasa brunetă pe pagina personală de Instagram.

Realizatorul de la Radio ZU este îndrăgostit de cea mai sexy antrenoare de la noi, Denisa Hodișan (27 de ani), fostă "Miss Planet", în 2019. Tânăra originară din Oradea, cu un chip de păpușă și un trup de fotomodel l-a cucerit iremediabil pe domnul Rimă care a decis, după mai puțin de un an de relație, că ea este cea căreia vrea să îi scrie poezii întreaga viață. Astfel, îndrăgostiții s-au căsătorit, în secret, pe o plajă din Grecia, la sfârșitul lunii august. 

20200830_123648.jpg

denisa hodisan si domnul rima
Cei doi îndrăgostiți s-au cununat civil pe o plajă din Grecia
Sursă foto: Arhivă personală

Domnul Rimă și Denisa se pregătesc pentru cununia religioasă, dar și pentru o petrecere pe măsură

Se pare că au decis să organizeze și cununia civilă, dar și o petrecere pe măsură, în România. Anunțul a fost făcut de către Denisa, pe pagina personală de Instagram. Deocamdată, nu a dezvăluit amănunte despre aceste evenimente, însă și-a împărtășit bucurie prietenilor din mediul online care au felicitat-o. 

denisa.jpg

denisa hodișan
DenIsa Hodișan a devenit "doamna Rimă" la sfârșitul verii
Sursă foto: Instagram

”Psihologii susțin că fetele cărora le plac unicornii sunt “în căutarea” bărbatului perfect. Nu pot să îi contrazic (eu fiind o mare “iubitoare” de unicorni). Tot ce pot să spun e că dacă nici măcar nu “cauți” (aștepți) bărbatul perfect, va fi aproape imposibil să îl “găsești”. Sunt foarte fericită să vă anunț că eu și soțul meu perfect am decis de curând ca în viitorul apropiat să facem și cununia religioasă și nunta propriu-zisă. Nu pot să vă spun mai multe, dar vă promit că după eveniment am să vă povestesc toate detaliile. Sunt super nerăbdătoare și entuziasmată", a scris Denisa în descrierea unei poze în care apare alături de un unicorn de pluș. 

Cum arată femeia ideală pentru domnul Rimă

"Am avut şi relaţii serioase, de cinci, şase, şapte ani, dar şi relaţii pasagere de o lună, două. Nu pot să zic că am un tipar de femeie. Pentru mine femeia trebuie să fie frumoasă cu totul. Nu sunt atent doar la un anumit aspect. Am cunoscut fete pe Internet, frumoase, dar când am văzut cum gândesc, nici nu am mai vrut să le cunosc”, povestea Domnul Rimă sau Flick, așa cum este cunoscut omul de radio Sebastian Filcea, pentru Spynews.ro.

 

Loading...
 
 

Citește și