Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu se asortează la haine pe scenă

6_ionut.jpg

Ionuț și Doinița s-au îmbrăcat în ținute negre, cu broderii aurii

Pentru prima dată în acest an, Ionuț Dolănescu (47 ani) a revenit din America împreună cu familia lui, ba chiar a bifat weekend-ul trecut și primul spectacol, în duet cu Doinița.

Pe 19 mai, cântărețul și soția lui au încins atmosfera petrecăreților de la evenimentul „Hora Florilor de Mai”, organizat în localitatea Padina, Jud. Buzău. Ionuț și Doinița s-au asortat la ținute. Ea a purtat o rochie de culoare neagră cu auriu, iar fiul cel mare al regretatului Ion Dolănescu a îmbrăcat o cămașă neagră cu broderie aurie și pantaloni negri.

Cei doi soți au împreună trei copii superbi: Ionuț Vlad (10 ani și 6 luni), Ioana Maria (8 ani), care a moștenit talentul vocal al familiei, și mezinul Iancu Marian Nicolae (4 ani și 6 luni). Ionuț Dolănescu s-a războit nouă ani prin tribunale pentru averea tatălui său, în valoare de un milion de euro. Instanța a împărțit bunurile între el și fratele mai mic Dragoș Dolănescu, lider de partid și deputat în Costa Rica. Ionuț a moștenit casa din Strada Caimatei, iar Dragoș, casa de vacanță a regretatului solist, care a murit în 2009, în urma unui infarct.

Loading...