Doinița Oancea și Samuel Le Torriellec, printre ultimii concurenți de la "Fort Boyard"

fort.jpg

concurenti Fort Boyard, PRO TV, vedete muschi, emisiune aventura, concurs
Fortul se află în strâmtoarea Pertuis d'Antioche din Franţa
foto: arhiva personala

Misteriosul Fort Boyard își deschide porțile aventurii pentru o nouă echipă de vedete, care va lupta pentru a ajunge la mult râvnita cameră a comorilor. Doinița Oancea, Simona Pope, Bogdan Vlădău, Samuel Le Torriellec și Cristi Mitrea vor merge umăr la umăr și vor face față celor mai inedite provocări.

Fort Boyard este unicul format de televiziune, care reușeste să strângă vedete din diferite domenii de activitate. Cele cinci noi nume nou apărute pe listă formează o echipă cu ingrediente amestecate, dar pregătită pentru a trece cu bine peste aventurile surprinzătoare. 

"Când mi s-a propus să particip la această emisiune, primul impuls a fost să refuz. Uneori nu mă simt aptă să accept și să răspund afirmativ provocărilor. Am cerut câteva zile în care să mă gândesc și mai apoi am zis că nu pot să ratez această ocazie. Este o ocazie minunată pentru a-mi dovedi, că fricile pe care le am sunt doar la nivel psihologic și că în momentul în care le înving devin mai puternică și nu pot decât să mă bucur pentru asta!”, a spus Doinița Oancea.

concurenti fort boyardZoom
Cele două doamne și cei trei domni tatuați alcătuiesc una dintre echipele "Fort Boyard"
foto: PRO TV

Dacă actrița cunoscută din telenovele a avut temerile ei, mai curajoasă a fost Simona Pope, jurata de la "Bake off" România.  

"Momentul în care am fost contactată pentru a participa la acest show a fost unul dintre cele mai emoționante din viața mea. Poate pare caraghios, însă a fost ca un vis devenit realitate. Am acceptat fără să stau pe gânduri, fără să consult agenda sau familia, fără să mă gândesc la ce probe m-ar putea aștepta. Mi-am imaginat cât de fericită ar fi fost Simona de acum 15-20 de ani dacă atunci când se uita la show, ar fi aflat că va avea șansa să fie printre concurenți!”, a declarat jurata.

Bogdan Vlădău a intrat în acest show pentru că a fost fan de mic al emisiunii, chef Samuel Le Torriellec este pasionat de sporturile extreme, iar luptătorul Cristian Mitrea și-a dorit cu tot sufletul să trăaiscă emoțiile show-ului pe care le-a simțit în copilărie.  

 Fort Boyard este emisiunea care pune vedetele în situații limită și le testează nivelul de anduranță. Show-uș va fi difuzat din această toamnă la Pro TV sub atenta supraveghere a lui  Paul Ipate și Octavian Strunilă, prezentatorii provocărilor extreme.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu fort boyard

    Pro Tv pregăteşte artileria grea în lupta cu rivalii din Băneasa. În aceste zile au loc filmări în paralel în Franţa şi Grecia pentru două emisiuni ce vor fi urmărite de telespectatori abia la toamnă. Este vorba despre "Fort Boyard" (Pro Tv) şi "Aventură de 4 stele" (Antena 1), show-uri pentru care ambele posturi au aruncat în bătălia pentru audienţă nume sonore. Unul dintre ele este cel al juratei de la "Românii au talent", Mihaela Rădulescu (47 de ani).

  • paul ipate octavian strunila fort boyard

    Nu mai încape niciun dubiu! Paul Ipate și Octavian Strunilă sunt gazdele show-ului care a creat istorie în industria divertismentului și a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume. Cei doi actori le vor prezenta românilor vedete din showbiz-ul autohton, pregătite să își depășească limitele și să-și demonstreze rezistența, dar și umorul, în probe și situații surprinzătoare din fortul situat în strâmtoarea Pertuis d’Antioche.

  • Cele mai așteptate nume au fost anunțate oficial!

  • concurenti Fort Boyard, PRO TV, vedete muschi, emisiune aventura, concurs

    Pro TV a anunţat că va aduce anul acesta pe micile ecrane un reality show iubit şi aşteptat de o mulţime de fani. Este vorba de “Fort Bopyard”, o producţie ce se va filma în Franţa, iar Click! îţi spune câteva culise despre această producţie impresionantă.