Doinița Oancea și iubitul ei s-au despărțit după cinci ani de relație. Care au fost motivele

doinita-oancea-despatire.png

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au despărțit, după mai bine de 5 ani de relație
Foto: Arhivă personală

Doinița Oancea s-a despărțit de iubitul ei, Adrian Călin, după mai bine de cinci ani de relație. Cei doi ar fi urmat să se și căsătorească, după ce s-au logodit în urmă cu câteva luni. Iată însă că, într-un final, cuplul a decis să pornească pe căi separate.

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au despărțit

Anunțul despărțirii a fost făcut de către Doinița Oancea, la Antena Stars. Actrița a explicat că ea și Adrian Călin au decis că este mai bine să pună capăt relației, întrucât cei doi evoluau diferit.

Aceștia se cunosc de ani buni, relația lor fiind, inițial, una de prietenie. Lucrurile au evoluat însă și prietenia s-a transformat în dragoste, dar iată că acum cei doi au decis că despărțirea ar fi cea mai bună soluție.

Doinița crede că ar putea avea o relație prietenie în continuae cu fostul iubit, dar nu acum, ci în viitor, atunci când amândoi vor depăși momentul.

„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult”, a spus aceasta.  

„În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a mai spus Doinița Oancea la Antena Stars.

Doinița Oancea și Adrian Călin erau logodiți

Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie la Roma. „S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă aşteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne şi căsătorim la un moment dat. Ne cunoaştem de foarte mulţi ani şi suntem împreună de cinci ani.

După vreo doi ani am început să cred că el este ok şi că putem avea o relaţie. Este o viaţă normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face şi altele pe lângă”, a spus Doiniţa Oancea, recent, într-o emisiune TV.

Loading...