Doiniţa Oancea rupe tăcerea. Cum i-a furat Lora iubitul

doinita_2.jpg

doinita oancea despartire ionut ghenu lora
Doiniţa Oancea a slăbit 11 kilograme după despărţirea de Ionuţ Ghenu
Foto: Facebook

Despărţirea de Ionuţ Ghenu i-a provocat o mare tristeţe. Doiniţa Oancea a suferit enorm atunci când a aflat din Click! că iubitul ei este noul partener al Lorei, prietenă bună cu ea la momentul respectiv. A trecut cu greu peste această poveste şi şi-a pus zeci de întrebări. Acum a găsit răspunsul şi este pregătită să spună lucrurilor pe nume.

Un an i-a trebuit Doiniţei Oancea să se "repare" după ce a aflat din Click! că Lora s-a cuplat cu tour-managerul, care avea o relaţie cu actriţa. Speculaţiile au apărut imediat după ce Lora a anunţat că vrea să divorţeze de Dan Badea. Cea mai şifonată din toată această poveste a fost Doiniţa Oancea care a suferit teribil, fiind trădată de două persoane dragi ei. Actriţa a vorbit pentru prima dată despre ce sentimente au încercat-o atunci şi cum a reuşit să depăşească situaţia.

doinita_si_iubitul.jpg

Doinita Oancea dezamagire iubire lora
Ionuț Ghenu a fost, oficial, iubitul actriței Doinița Oancea
Foto: Arhivă personală

"Am trecut printr-o experienţă nefericită, pe care nu şi-o doreşte nimeni în viaţă. Totul timpul când ni se întâmplă ceva neplăcut, ne întrebăm de ce. Eu cred foarte tare în Dumnezeu şi mi-a şi demonstrat că tot ce face este ca să-mi fie mie bine. Totul a fost pentru ca eu să cresc şi să evoluez. Nu ai cum să înţelegi o chestie care îţi aduce nefericire la momentul respectiv. Chiar am glumit atunci. Că i-am cerut lui Dumnezeu să facă orice pentru a slăbi. I-am zis să-mi dea orice, chiar şi o boală, dacă e nevoie. Slăbisem în jur de 10-11 kilograme. Mult, oricum. Acum am 50 de kilograme. Aş putea să mai dau jos două", a mărturisit Doiniţa Oancea pentru videoblogulmireselor.ro.  

lora_si_ionut_3.jpg

Artista şi managerul ei s-au asortat perfect ca un adevărat cuplu
FOTO: Arhiva personală

Bruneta a povestit că imediat după ce în presă au apărut astfel de zvonuri, nu şi-a dorit decât să dispară undeva. 

"Cred ca puteam să nu mânânc nimic cu săptămânile. Mă forţam să mănânc ceva, pentru că ştiam că îmi fac singură rău. Cred că a fost o perioadă în care nu am mai înţeles nimic şi am renunţat chiar şi pe el să-l mai întreb. Proiectul «Ferma Vedetelor» a apărut de nicăieri. Banii m-au interesat foarte puţin. Probabil că Dumnezeu a zis «stai acolo două luni că stai bine»", a adăugat actriţa.

În prezent, frumoasa vedet] pare că s-a liniştit sentimental. Doiniţa este la începutul unei relaţii cu un artist plastic, care i-a readus zâmbetul pe buze. Nici Lora nu se mai ascunde. Deşi nu a recunoscut oficial că formează un cuplu cu fostul iubit al Doiniţei, solista a fost surprinsă în repetate rânduri în iposteze tandre cu Ionuţ Ghenu, ba chiar şi-a deschis un magazin de haine cu bărbatul şi sora acestuia la Târgovişte, oraşul natal al tour-managerului.

Loading...

Citește și

  • Lora Doinita divort Dan Badea

    Povestea divorţului dintre Lora (32 de ani) şi comediantul Dan Badea (38 de ani) a dat naştere unei serii întregi de speculaţii privind posibilele motive ale rupturii. Căsătoriţi de doi ani, cântăreaţa şi actorul par acum foarte aproape de a pune punct mariajului lor. Dacă artista a explicat că programul încărcat din ultimul an este ceea ce le-a dat peste cap tot universul, unele guri rele susţin că Lora ar fi călcat strâmb în această căsnicie.

  • De un an de singurătate a avut nevoie Doiniţa Oancea pentru a-şi vindeca sufletul după decepţia amoroasă trăită cu fostul iubit, Ionuţ Ghenu. După ce prietena Lora i-a suflat partenerul, Doiniţa şi-a găsit, în sfârşit, un bărbat care să o facă să simtă din nou fiorii dragostei.

  • lora ionut ghenu petrecere viva cuplu asortati

    Lora a plecat urechea la zvonurile lansate de "gurile rele", iar acum le dă satisfacţie celor care au spus despre ea că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea. Cântăreaţa nu s-a mai ascuns de nimeni şi, joi seara, la petrecerea organizată de Viva! a venit însoţită de tour-managerul ei, Ionuţ Ghenu. Cei doi s-au comportat toată seara ca un adevărat cuplu.

  • doinita oancea augustin viziru

    S-a zvonit de mult timp prin presa centrală că Augustin Viziru (35 de ani) și Doinița Oancea (32 de ani) ar forma un cuplu, dar cei doi actori nu au vrut să confirme nimic. Au fost dați de gol chiar de colega lor Iulia Vântur care a scris pe o rețea de socializare că cei doi se iubesc.