"Sunt Doinița Oancea și sunt polivalentă". Anunțul pe care l-a făcut actrița despre viața și cariera ei

www.doinitaoancea.ro-7-683x1024.jpg

Doiniţa Mihaela Oancea (37 de ani)
foto: doinitaoancea.ro

Fosta actriţă din seriale precum “Inimă de ţigan”, “Regina”, “Fructul oprit” sau “Sacrificiul” a renunţat momentan la producţiile de televiziune în care a jucat în ultimii ani și se descoperă în alte domenii: afaceri, design și scris.

Momentan, Doiniţa Mihaela Oancea (37 de ani) se ocupă de afacerile ei cu rochiile de mireasă, iar mai nou şi-a lansat şi un site care îi poartă numele, doinitaoancea.ro.
Acolo, prietenii, dar şi fanii vedetei pot citi detalii despre preferata lor, dar şi despre alte vedete cu care actriţa va face interviuri. Doiniţa le va oferi şi sfaturi prietenilor ei virtuali, printre multe alte surprize. “Sper să vă placă, intraţi acolo pe site ca să citiţi şi apoi să-mi lăsaţi un mesaj dacă v-a plăcut sau nu”, ne-a povestit actriţa şi vedeta de televiziune, care a realizat și o ședință foto specială pentru noul proiect.

www.doinitaoancea.ro-6-683x1024.jpg

Doinița Oancea, ședință foto inedită
foto: doinitaoancea.ro

Doinița Oancea: "De 7 ani creez și haine"

Actrița își prezintă noul proiect, oferind și câteva detalii personale: "Astăzi, mă prezint în fața ta din nou. Sunt aceeași și totuși puțin altfel, cu multe piese de puzzle care încă își caută locul. Poate mai curajoasă. Poate mai sigură și stăpână pe mine. Poate mai conștientă de ceea ce pot să creez și să ofer. Bine ai venit! Numele meu este Doinița Oancea și sunt polivalentă. Mă rog, la bază sunt actriță.Atunci când nu joc în seriale, filme și piese de teatru, mă dedic altor proiecte care îmi fac plăcere. Am descoperit în timp, că pot găsi și alte zone de interes și mă bucur că în această perioadă le pot acorda atenția cuvenită. De 7 ani creez și haine. Acesta este mai mult ca un hobby decât un business. Îmi place lumea colorată a industriei creative. Sunt doar 7, deși dorința am avut-o cu mult înainte. Întotdeauna lucrurile se întâmplă la timpul potrivit și nu neapărat atunci când ne dorim noi. De ce îți spun asta? Pentru că visurile trebuie urmate. Pentru că au trecut câțiva ani, vreo doi, de când îmi doresc să fac o revistă online. La momentul acela, nu aveam nicio viziune și nu știam exact cum aș vrea să arate și ce să conțină. Așa că totul a rămas la stadiul de idee. O dorință ascunsă într-un sertar al minții, pe care, de atunci, nu cred că l-am mai deschis până recent".             

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1