«Doctorii vor să mă interneze 7 zile, ca să respect pauza vocală!»

12_merisoreanu.jpg

Elena a răcit în urmă cu două luni, din cauza aerului condiționat
Citeste tot despre: 

La finalul lunii iulie, Elena Merișoreanu (69 de ani) își pierduse vocea, din cauza aerului condiționat. Medicii i-au interzis atunci să mai cânte o perioadă, însă celebra solistă de muzică populară nu a respectat interdicția și a urcat din nou pe scenă, iar acum de-abia mai vorbește.

 Situația este destul de gravă: ”Din păcate nu mă simt bine și am probleme grave la una dintre corzile vocale. Am făcut prostia să vorbesc la telefon întruna și să merg la spectacole, iar acum nu e bine deloc, risc să nu mai pot cânta. Doctorul m-a chemat la spital și a spus să mă interneze o săptămână, ca să respect pauza vocală”, ne-a spus Elena Merișoreanu. Vestita solistă se confruntă însă și cu alte probleme de sănătate. Ea a suferit în urmă cu câțiva ani și o operație la glanda tiroidă: ”Momentan este bine, însă trebuie să merg mereu la control. Totul s-a declanșat din cauza problemelor la glanda tiroidă. După ce m-am operat, în 2012, a început transformarea. Degeaba am ținut diete, nu au dat roade. Și mai știți ceva, e cam greu la vârsta mea să mai slăbești. Am peste 80 de kg, vreo 83-84 și nu e bine deloc. Eu mănânc la fel, vă spun sincer, seara mănânc fructe. E adevărat că mai greșesc când vin pe la 3 noaptea de la concerte. Medicul mă sfătuiește să slăbesc, mai ales că am început să am probleme cu genunchii”, ne-a mai declarat Elena Merișoreanu.  

Loading...

Citește și

  • Elena Merişoreanu este una dintre cele mai cochete soliste de muzică populară, iar la 69 de ani arată ca de 50. Artista recunoaşte însă că a trecut şi pragul saloanelor de înfrumuseţare. Iar în urma tatuajelor la nivelul feţei, cu tuş thailandez, ea arată mereu ca scoasă din cutie, fără să mai apeleze la trusa de machiaj. Recent, Elena şi-a luat o nouă porţie de botox.

  • elena merisoreanu

    A făcut furori în tinerețe cu frumusețea ei, dar şi acum, la 69 de ani, şi-a păstrat cochetăria. Elena Merișoreanu a avut un trup tras prin inel și cântărea doar 48 de kilograme. Ajunsă la vârsta de 69 de ani, artista spune că a suferit o schimbare totală după ce s-a operat la glanda tiroidă. S-a îngrășat brusc și nu se simte bine deloc.