Doar ea a reușit să-l facă tătic pe Cici de la Sistem! - EXCLUSIV

amalia-stefania-.jpg

amalia-stefania
Saya a renunţat la cariera în muzică de dragul lui Cici
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

E fericit din cale afară! Ciprian Rogojan (36 de ani), alias Cici, va deveni tătic. Cea care a reuşit această performanţă e iubita lui, Amalia Ştefania (22 de ani), cu care are o relaţie de aproape opt luni. Aceasta e însărcinată în cinci luni, cu un băieţel. De dragul politicianului, tânăra a renunţat la cariera în muzică.

În ultimii ani, viaţa lui Ciprian Rogojan, cunoscut sub numele de Cici, s-a schimbat la 180 de grade. A făcut furori în trupa Sistem timp de aproape 11 ani, în 2012 a ajuns cel mai tânăr senator din Parlamentul României, iar acum se pregăteşte şi pentru cariera de tătic. După două căsnicii eşuate, în luna decembrie a anului trecut, politicianul şi-a găsit liniştea alături de Amalia Ştefania, o brunetă focoasă cu veleităţi de cântăreaţă.

Însă, de dragul lui Cici, tânăra a renunţat la titulatura de Saya cu care se lansase în showbiz, ocupând, din martie, postul de astrolog la matinalul de la Antena 1. Mai mult, dovada iubirii nu s-a lăsat aşteptată! După numai patru luni de relaţie, Amalia a rămas însărcinată, iar la sfârşitul acestui an, cei doi vor deveni părinţi. Bucuria e cu atât mai mare cu cât primul născut va fi băiat.
„Amalia va naşte un băieţel în decembrie. Nu se gândesc încă la căsătorie şi nu au făcut nici o legalizare oficială în acest sens, deocamdată ei se concentrează pe momentele frumoase din viaţa lor”, a declarat un apropiat al cuplului.

Deşi este în al doilea trimestru de sarcină, frumoasa Amalia nu are nici un pic de burtică. „Are o sarcină uşoară, lipsită de greţuri. Nu are pofte anormale, din contră, mănâncă la fel ca înainte. Are acelaşi stil de viaţă şi este o gravidă destul activă, aşa că va merge la serviciu din toamnă când va reîncepe matinalul”, ne-a mai spus aceeaşi sursă.
Politicianul şi iubita lui trăiesc cu emoţie această perioadă şi deja şi-au luat în serios rolurile de viitori părinţi responsabili, astfel că, pentru siguranţa sarcinii, au evitat destinaţiile exotice pentru prima lor vacanţă.

„Amalia şi Cici au considerat că e mai bine ca anul acesta să stea acasă. Au fost în Maramureş, în oraşul natal al senatorului, dar şi prin ţară. Aerul de munte şi aerosolii la mare sunt benefici vara”, a mai spus aceeaşi sursă, pentru Click! Deşi nu sunt superstiţioşi, cei doi nu a făcut cumpărături pentru bebeluş, dar au stabilit naşii micuţului, şi anume nişte prieteni de familie ai politicianului.

ciprian-rogojan-si-amalia-stefania-.jpg

ciprian-rogojan-si-amalia-stefania
Amalia Ştefania are 22 de ani şi se iubeşte cu Cici de aproape opt luni
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

Senatorul a fost căsătorit de două ori

Ciprian Rogojan a îmbrăcat prima dată costumul de ginere în 2008. Atunci, a dus-o la altar pe una dintre coregrafele de la „Dansez pentru tine” (PRO TV), Georgiana Căiţă, sau „Căprioara”, aşa cum îi spuneau colegii. Mariajul lor nu a rezistat mult şi, după trei ani de la nuntă, aceştia au divorţat la tribunal, frumoasa blondină rămânând cu o depresie cruntă. Cici nu a avut nevoie de consolare, pentru că era deja îndrăgostit-lulea de Ioana, fiica fostului ministru al economiei din guvernul Boc, Ion Ariton, cu care s-a şi căsătorit la scurt timp. A doua oară a rezistat şi mai puţin cu verigheta pe deget, astfel că după un an şi jumătate de la nuntă politicianul a trecut pe la notar. De data aceasta se pare că Cici nu mai are gânduri de nuntă atât de curând.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1