DJ Wanda s-a măritat cu iubitul în Londra. Ce alte vedete s-au cununat departe de ţară

6_4.jpg

DJ Wanda şi australianul Karl Katavich s-au căsătorit marţi, la Londra

Au ales să îmbrace rochia de mireasă şi costumul de ginere departe de ţară, din dorinţa de a scăpa de bliz-urile aparatelor de fotografiat ale paparazzilor, dar şi pentru o amintire de neuitat. Dacă DJ Wanda şi-a oficializat relaţia cu iubitul australian, Karl Katavich, la Londra, iar Ion Alexandru Ţiriac s-a căsătorit cu Ileana Lazariuc în Monte Carlo, iată că Simona Pătruleasa a îmbrăcat rochia de mireasă în Italia. Amalia Năstase, Anamaria Prodan şi Andreea Marin au preferat să dea cu subsemnatul peste Ocean.

După un an de relaţie, DJ Wanda (44 de ani) şi omul de afaceri australian Karl Katavich (45 de ani) s-au căsătorit marţi, în faţa a peste 40 de invitaţi. Vedeta a avut o apariţie spectaculoasă, superba rochie de mireasă fiind creată de designerul sud-african David Fieldman pentru Vogue Japonia.

6_ion.jpg

Ion Alexandru Ţiriac şi Ileana Lazariuc şi-au unit destinele în 2009, la Monte Carlo

La această ţinută, ea a accesorizat o pălărie albă de tip Top Hat, creată de Victoria Grant, model care a fost purtat şi de celebra solistă Gwen Stefani.

6_7.jpg

Amalia Năstase şi Răzvan Vasilescu şi-au jurat credinţă, în 2016, la Las Vegas

Karl a purtat un costum elegant, cu sacou din catifea şi cămaşă albă, şi a încălţat ciocate din piele de crocodil, costumaţie inspirată de stilul lui Pete Doherty, fostul soţ al regretatei Amy Winehouse. Verighetele au fost creaţia casei Boodles, cea aleasă şi de Victoria Beckham şi Reese Witherspoon.

6_2.jpg

Simona Pătruleasa (44 de ani) s-a măritat cu Sabin Ivanof în 2008 , în Italia

Dar nu e singura vedetă care nu s-a căsătorit pe plaiurile natale. În urmă cu trei ani, Amalia Năstase (42 de ani), fosta soţie a lui Ilie Năstase, a ales să se căsătorească cu Răzvan Vasilescu (38 de ani) în Las Vegas:” Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită. Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. Am făcut o căsătorie civilă la Las Vegas. Au fost şi fetele mele, a fost o nebunie.

6_andreea-marin.jpg

Andreea Marin şi Ştefan Bănică şi-au oficializat relaţia în 2006, la New York

Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui”, a dezvăluit Amalia. Cât o priveşte pe Simona Pătruleasa (44 de ani), ştirista postului Kanal D, şi ea s-a măritat cu afaceristul Sabin Ivanof (45 de ani) departe de ţară, în 2008. Mai precis în Capri, Italia.  Într-o rochie albă corset, şi un buchet din trandafiri roşii, mireasa a arătat senzaţional. La fel de bine de frumoasă a fost şi Anamaria Prodan (46 de ani) în 2012 când s-a măritat cu Laurenţiu Reghecampf (43 de ani).

6_1.jpg

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf (43 de ani) s-au ”luat” în 2012, într-o capelă din Las Vegas

Momentul a avut loc într-o capelă din Las Vegas pe muzica lui Elvis Presley, iar petrecerea s-a desfăşurat la hotelul lui Donald Trump. Mirele Reghecampf a arătat de parcă se pregătea să joace într-un film cu gangsteri, purtând un costum negru cu papion şi o pălărie albă cu bandă neagră. Iar în 2006, Andreea Marin (44 de ani) şi Ştefan Bănică (51 de ani) se căsătoreau în mare secret în afara graniţelor ţării, mai exact la New York, după un an de relaţie. Povestea lor de dragoste a debutat pe platourile de filmare ale videoclipului „Te iubesc, femeie!”. La un an de la nuntă, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, Violeta. Din păcate, în 2013, ei au anunţat divorţul, mărul discordiei fiind Lavinia Pârva, cu care în cele din urmă Ştefan s-a şi căsătorit, în Bulgaria. Fiul celui mai bogat om din România, Ion Ţiriac, s-a însurat la Monte Carlo. Ion Alexandru Ţiriac (42 de ani) şi Ileana Lazariuc (36 de ani) şi-au unit destinele în 2009, la Monte Carlo, după o relaţie cu năbădăi, dar petrecerea cu ştaif s-a dat în România, unde au avut 200 de invitaţi. Ei au doi doi copii, Nicholas şi Alexandru.

Loading...

Citește și

  • Amalia Năstase (42) și-a pus în gând să slăbească și nu mai dă înapoi! Deși fosta soție a lui Ilie Năstase reușise să „topească” nici mai mult nici mai puțin decât 25 de kilograme, într-un timp relativ scurt, ceea ce face performanța ei demnă de apreciat, iată că aceasta nu-și dorește ca parcursul său în descoperirea noii sale siluete să se oprească aici.

  • amalia nastase slaba

    Toți ochii sunt aţintiţi asupra Amaliei Năstase şi pe bună dreptate. Este jovială, dar şi mai subțire cu 22 de kilograme. Din martie și până acum, după încercări repetate de a ţine diferite regimuri alimentare, Amalia Năstase a intrat într-un programul medical și nutrițional al profesorului italian Giuseppe Castaldo, adaptat nevoilor ei. Este vorba despre dieta oloproteică cu care a slăbit spectaculos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1