DJ Wanda a primit rezultatele analizelor: “Sper să fie un vis urât”

4-act-dj-wanda-spital1.jpg

DJ Wanda, spital, Turcia, probleme de sanatate, diagnostic grav, internare, Maria Mihaela Cojocaru
Mai bine de 5 luni a stat prin spitale

DJ Wanda sau Maria Mihaela Cojocaru (40 de ani), pe numele ei din buletin, a sperat până în ultima clipă că rezultatele analizelor efectuate la o clinică din Turcia îi vor reda optimismul.

Din păcate, lucrurile nu stau deloc așa, conform propriei declarații de pe Facebook: ”Nu e bine. Sper totuși că va fi cu happy-end. Îmi doresc mai mult ca oricând să fie un vis urât din care să ies curând. Sper ca asupra mea să vină un val de lumină și să alunge toți norii negri. Sunt un copil mare care aleargă dupa soare. Vă iubesc”. Fanii, dar și prietenii îi sunt aproape, în aceste momente grele, și i-au trimis sute de mesaje de încurajare. Problemele de sănătate ale artistei au debutat în urmă cu trei luni, după ce a revenit de la filmările pentru ”Ferma Vedetelor”, show care va fi difuzat anul viitor, la PRO TV.

wanda.jpg

DJ Wanda, spital, Turcia, probleme de sanatate, diagnostic grav, internare, Maria Mihaela Cojocaru
Prima poza cu DJ Wanda pe patul de spital din Turcia
foto: Facebook

Pentru că nu se simțea deloc bine și slăbea vizibil de la o zi la alta, DJ Wanda a trecut prin mai multe investigații medicale. Numai că medicii au bulversat-o: ”În România am primit două diagnostice diferite. Unul grav și unul banal. De cinci luni am cheltuit mii de euro, dar nu s-a ajuns la nici o concluzie. Când mă voi întoarce în țară voi arunca în aer sistemul medical”, a mai spus ea, dorind însă să păstreze secret diagnosticul.

Loading...

Citește și