„Divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate?” Silviu Prigoană răspunde întrebării incomode

40_de_intrebari_cu_denise_rifai_40_de_intrebari.jpg

silviu prigoana
Silviu Prigonă va răspunde unor întrebări incomode
Sursă foto: Kanal D

Silviu Prigoană va fi invitatul de marți, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea difuzată la ora 23:15, la Kanal D! Va primi unele dintre cele mai incomode întrebări. S-a retras de ani buni din spațiul public și rare sunt ocaziile în care vorbește despre trecutul tumultos.

Fondator al primei televiziuni de știri din România, businessman, fost deputat, numele lui Silviu Prigoană  a fost în atenția publică și prin lungul șir de mariaje și divorțuri. Viața nu l-a scutit de încercări majore, precum decesul primei soții și accidentul care i-a schimbat radical felul de a fi. În ciuda faptului că s-a retras de câțiva ani din spațiul public, Silviu Prigoană a acceptat invitația lui Denise Rifai și va răspunde unor întrebări incomode privind cariera sa, dar și viața personală presărată, până nu de mult, cu declarații acide la adresa fostei soții, Adriana Bahmuțeanu. 

silviu_prigoana-adriana_bahmuteanu_am_0166_14.jpg

silviu prigoana
Silviu Prigoană a lăsat în urmă viața agitată, dar și mariajul eșuat cu Adriana Bahmuțeanu
Sursă foto: Arhivă personală

„Divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate?”, „A fost gunoiul românilor șansa dumneavoastră de a face avere?”, „V-ați simțit complexat de handicapul dumneavoastră?”, „Sunteți un bărbat zgârcit?”, „De ce ați fost un escroc în politică?” sunt doar câteva din cele 40 de întrebări adresate lui Silviu Prigoană, în ediția de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Cine este soția lui Silviu Prigoană

mihaela-silviu-prigoana.jpg

mihaela si silviu prigoana
Mihaela și Silviu Prigoană s-au căsătorit pe 8 martie 2016
Sursă foto: Arhivă personală

"Nu mă mai interesează circuri", spunea Silviu Prigoană atunci când a cunoscut-o pe cea care urma să îi fie soție. Mia, așa cum îi spun prietenii, a fost producător de produse de patiserie şi cofetărie în Făgăraș, oraş unde a locuit alături de cei trei copii ai săi, pe care îi are din prima căsnicie: Ionut (12 ani), Ana Maria (10 ani) și Alexandra (9 ani). În anul 2015, ea l-a cunoscut pe Silviu Prigoană prin intermediul unor prieteni comuni, mai precis prin intermediul lui Marcel Toader, și s-au căsătorit un an mai târziu, în 2016. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Nu știm dacă se antrenează pentru Cartea Recordurilor, însă Silviu Prigoană e cunoscut în showbiz și după porecla „Nașul”. Și asta pentru că celebrul afacerist în vârstă de 55 de ani a botezat mai mulți copii și a cununat nenumărate cupluri.

  • Mihaela Silviu Prigoana

    Silviu Prigoană (54 de ani) s-a însurat a șaptea oară și iată că a tras lozul câștigător! Relația lui cu frumoasa Mihaela Botezatu a fost de bun augur, pentru că afaceristul și-a schimbat total stilul de viață, în bine. A slăbit, are grijă de sănătate și a renunțat, după 15 ani, la hainele negre.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1