Divorţată şi fericită! Lora: "Nu trăiesc o dramă. Nu mă consolaţi"

Citeste tot despre: 

Se pare că despărţirea de Dan Badea i-a redat Lorei încrederea în sine. Solista se simte mai puternică ca niciodată şi a început deja să se bucure de perioada de... burlăcie.

Dis-de-dimineaţă, Lora a primit pe pagina ei de Facebook sute de mesaje din parte fanilor. Cei mai mulţi încercat să o îmbărbăteze şi au sfătuit-o să nu se lase demoralizată de eşecul prin care a trecut în căsnicie. Dar, surpriză! Lora se simte chiar bine în postura de femeie singură şi nu are nevoie de consolare din partea nimănui. De altfel, ea şi-a rugat prietenii virtuali să ţină cont de acest lucru şi să o trateze ca pe o femeie puternică şi încrezătoare în forţele proprii.

"Dragii mei, stiu ca e greu de crezut, dar nu traiesc nicio drama. Sunt intr-o perioada in care imi fac ordine in ganduri, o perioada plina de revelatii si ma bucur ca sunt femeia care sunt. Stiu ca simtiti nevoia sa ma consolati dar chiar nu este cazul acum. Pup

Stiu exact cine sunt si ce vreau de la viata, stiu ca rabdarea e o virtute si ca intelepciunea e cea mai grea lectie. Multumesc tuturor celor care intr-un fel sau altul si-au legat destinul de al meu. O zi superba sa avem!", a scris ea, pe Facebook, astăzi.

lora-dan-badea-divort_5.jpg

lora dan badea divort notar
După ce au semnat actele de divorţ, Lora şi Dan au ieşit de mână de la notar
Foto: Mihai Ionescu

Lora Petrescu şi Dan Badea au mers, ieri, împreună la notar, pentru a depune actele de divorţ. Cei doi au ieşit din cabinet de mână şi au declarat, cu un zâmbet larg, că vor rămâne mereu prieteni. Lora şi actorul de stand-ul comedy au fost împreună timp de patru ani, iar acum doi ani s-au căsătorit.

Loading...

Citește și