Divele anilor ’90 au rămas sexy și după 20 de ani!

12-13-vexzcxzcdete-1.jpg

Click! vă prezintă imagini de colecție cu divele anilor ’90, care își etalau trupurile de fotomodele pe plaje. Cu mult sport și cu diete, ele arată impecabil și acum

În anii ’90, când defilau pe plajă în costume de baie, suceau minţile bărbaţilor. Nici în prezent, Loredana Groza (46 de ani), Anca Ţurcaşiu (46 de ani), Silvia Dumitrescu (56 de ani) şi Daniela Györfi (47 de ani), nu se lasă mai prejos! Click! vă prezintă imagini de colecţie cu cele trei dive la plajă, din anii ’90, dar şi de acum. Diferenţa se poate observa doar în buletine.

Avea doar 20 de ani când a apărut în filmul “Miss Litoral” în costum de baie, pe post de concurentă a unui concurs de frumuseţe. În filmul lansat în 1990, Anca Ţurcaşiu şi-a făcut apariţia în faţa camerelor de filmat în costum de baie, gest îndrăzneţ la acea vreme, având în vedere că România abia ieşise de sub dictatura comunistă. Şi acum, la 46 de ani, artista arată impecabil!

În schimb, Loredana Groza a făcut istorie în lumea cinematografiei româneşti, cu bustul ei imens, în producţia “A doua cădere a Constantinopolului” (1994), pe când avea doar 24 de ani. Într-o scenă incitantă, Lori iese udă din mare, iar maioul subţire i se mulează pe sânii proeminenţi. Şi acum, la 22 de ani distanţă, Lori tot îşi permite luxul de a-şi etala, pe nisipul fierbinte, trupul lucrat la sala de sport.

Cântăreaţa Daniela Györfi a fost printre primele artiste din România postcomunistă care a mizat pe senzualitate, iar în 1996 făcea furori în ţinuta de plajă. Conştientă că imaginea sexy îi aduce succes, artista a fost printre primele vedete care şi-au pus implant mamar: ”Înainte, îmi îndesam şosete în sutien, ca să pară că am un bust mai impozant”, declara ea. La finele anilor ’80, cântăreaţa Silvia Dumitrescu (56 de ani) îşi punea picioarele în evidenţă, la plajă, cu ajutorul costumelor de baie cu răscroiala înaltă. Ce-i drept, încă nu împlinise 30 de ani. Anii au trecut, dar se străduieşte să arate şi acum bine, deşi s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1