A dispărut de la TV, dar şi-a arătat silueta perfectă după sarcină la Ok! Golden Night

iulia_zgripcea_si_andrei_barbulescu.jpg

iulia zgripcea andrei barbulescu
Iulia Zgripcea şi soţul ei Andrei Bărbulescu
foto: Sever Gheorghe

Şi-a culcat cei trei copii şi imediat ce micuţii au adormit şi-a făcut prezenţa la Ok! Golden Night 2019, petrecerea anuală a Revistei Ok! România. O prezentatoare care de jumătate de an a dispărut de la tv a făcut miercuri seară (20 fenruarie) o figură frumoasă. La braţul soţului ei, vedeta tv a strălucit într-o rochie colorată şi lungă, care i-a pus în valoare silueta de fotomodel, deşi abia a născut.

A fost aglomeraţie de vedete la petrecerea Ok! Golden Night din Clubul Face, unde a semnat condica şi Iulia Zgripcea cu soţul ei, Andrei Bărbulescu. Pe frumoasa brunetă aţi văzut-o mulţi ani la rubrica Meteo de la Observatorul Antena 1, iar de  ceva timp a dispărut de pe micul ecran şi are motive întemeiate să absenteze.

iulia_zgripcea_ok.jpg

iulia zgripcea ok magazin
Iulia Zgripcea a purtat o ţinută colorată care i+a pus în valoare talia şi bustul ferm
Foto: arhivă personală

Prezentatoarea se află în concediu de maternitate după ce vara trecută a născut un băieţel.

"La mine a început totul acum 10 ani când am văzut-o pe Iulia la Antenă și eu eram la Realitatea Tv. Eram cu câțiva colegi și ne uităm la emisiunile televiziunii concurente, iar Iulia prezenta rubrica Meteo. Am spus atunci, cu voce tare, că ea este genul de femeie cu care aș vrea să trăiesc o viață. Ne-am văzut pentru prima ora la TVR 2 în toamna lui 2016, atunci când directorul TVR 2, Carla Tompea, m-a întrebat dacă vreau să fiu coleg de prezentare cu Iulia Zgripcea (36 de ani). După un moment de rătăcire am acceptat și restul este poveste", mărturisea emoţionat Andrei Bărbulescu.

Iulia Zgripcea a mai fost căsătorită şi are gemeni 

Iulia şi Andrei s-au căsătorit anul trecut în mare secret, iar miercuri seara (20 februarie) ne-a arătat cât de bine le stă împreună. Dincolo de imaginea unui cuplu frumos şi sudat, cei din jur au remarcat şi cât de bine arată prezentatoarea tv, deşi a născut în urmă cu doar 7 luni. Iulia a dat jos kilogramele luate în sarcină, şi-a tonifiat corpul şi a arătat perfect într-o creaţie, semnată Aleha Toncea.    

În 2009, Iulia Zgripcea s-a căsătorit cu un coleg din Antena 3, Radu Maxim, iar peste alţi doi ani a devenit mămică de gemeni. Cei doi băieţi ai lor, Dan şi Andrei (7 ani), le-au adus o bucurie imensă, dar căsnicia lor nu a rezistat. Ultima dată, Iulia le aducea telespectatorilor ştiri despre vreme la TVR 2 şi face cuplu şi pe micul ecran cu soţul ei la  emisiunea "E vremea ta... să vezi lumea".

 

Citeşte şi:

Decolteu abisal! Ce vedetă de televiziune a apărut aşa la OK! Golden Night 2019?

Războinicul Ştefan Floroaica de la Exatlon, deosebit de chipeş şi stilat la OK! Golden Night

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1