Din nou împreună, la 32 de ani de la «Declaraţie de dragoste»

d114-vedetete-foto-1-3-col-.jpg

Teodora şi Adrian filmează într-un vagon de metrou construit special pentru aceste filmări

Teodora Mareş şi Adrian Păduraru au fost ofertaţi să joace iar împreună, spre bucuria milioanelor de fani. Regizorul peliculei ”Coborâm la prima” mizează pe succesul lor înregistrat acum 32 de ani, când au filmat pentru „Declaraţie de dragoste” şi „Extemporal la dirigenţie”.

Romanticii cinefili îşi amin­tesc cu drag de po­ves­tea de iubire din „Declaraţie de dragoste” (1985) dintre Ioana şi Alexandru, un cuplu de tineri îndrăgostiţi, care au continuat să fie împreună şi în „Extemporal la dirigenţie” (1987).

d214-vedetete-foto-2-2-col.jpg

1985. Teodora Mareş şi Adrian Păduraru s-au iubit cu patos în ”Declaraţie de dragoste”

Din păcate, actorii Teodora Mareş (54 de ani) şi Adrian Păduraru (57 de ani) nu s-au mai întâl­nit, în acest răstimp, pe platou­rile de filmare. Până de curând însă, când tânărul regizor Tedy Necula (28 de ani) i-a distribuit în filmul „Coborâm la prima”, ­primul său lung-metraj.

d314-vedetete-foto-3-2-col.jpg

2017. Cei doi actori, alături de regizorul Tedy Necula

„E o ­poveste pe care o trăim în fiecare zi, suntem în metrou aşa cum suntem şi în lume – unii lângă alţii, împreună – dacă ne deschidem vedem că avem ce împărtăşi. Nu e un film despre Colectiv, dar viaţa nu poate nega evenimentul. Sunt poveşti paralele din vieţile unor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificaţie specială pentru unii”, spune Tedy.

d414-vedetete-foto-4-2-col.jpg

Pelicula a fost filmată într-un vagon de metrou, construit special

Povestea se  desfăşoară la o zi după tragedia din Clubul Colectiv, de acum aproape doi ani, când în cumplitul incendiu şi-au pierdut viaţa 64 de persoane.

Reîntâlnirea actorilor, după mai bine de trei decenii, a fost imortalizată într-o fotografie, care a făcut fu­rori pe Facebook: “În lung-metrajul de la finalul lunii, voi avea cea mai frumoasă «Declaraţie de dragoste», cu şi pentru amândoi. Teodora Mareş şi Adrian Păduraru, după 30 de ani…” a scris regizorul.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1