Din nou împreună! De ce nu stă niciodată Salman lângă Vântur, în mașină!

vantur1.jpg

Iulia Vantur, Salman Khan, Iulia s-a intors in India, petrecere, Iulia Vantur iubit
Iulia, în spate, Salman, în față. Așa au plecat de la petrecere duminică seara
foto: Instagram

Revenirea în India îi priește de minune Iuliei Vântur (36 de ani). Dacă săptămâna trecută s-a ocupat de latura profesională, și a intrat în studioul de înregistrări cu solistul Himesh Reshammiya, recent ea și-a găsit timp și pentru distracție. Și nu singură, ci în compania care îi face plăcere, alături de actorul indian Salman. Khan. Cei doi au fost în centrul atenției la o petrecere, care a avut loc în suburbia Bandra, în vestul Mumbaiului.

Deja ni se pare mai normal să o vedem pe Iulia Vântur în India, decât aici, printre noi. În țara natală, România, a stat aproximativ două luni și jumătate, iar săptămâna trecută s-a întors pe meleagurile de la Bollywood. Relaxată, cu bateriile încărcate și cu dor de cei de acolo, vedeta s-a pus serios pe treabă. Ea a intrat în studioul de înregistrări, alături de artistul Himesh Reshammiya (43 de ani), producător muzical, cântăreţ şi actor, bun prieten cu Salman Khan. Acesta o laudă pe mai noua sa colegă într-un articol de pe timesgroup.com, în care spune că au înregistrat împreună piesa „Every Night And Day”, pentru noul lui album, care se va lansa anul viitor.

vantur3.jpg

Iulia Vantur, Salman Khan, Iulia s-a intors in India, petrecere, Iulia Vantur iubit
Iulia și Salman, fericiți, împreună
foto: Instagram

La câteva zile distanță de acest eveniment, mai exact duminică seara (27 noiembrie), românca a încins iar Internetul. Pe rețeaua de socializare Instagram, pe paginile înființate de fani special pentru Iulia și Salman Khan, au apărut fotografii cu cei doi plecând împreună de la petrecerea actriței Kareena Kapoor, supranumită "regina Bollywood-ului". Dar și actrița Amrita Arora s-a lăudat pe Instagram cu imagini, așa că Salman și Iulia au făcut mare vâlvă în lumea virtuală.

Pe lângă faptul că le stă bine împreună și că radiază unul lângă celălalt, am mai observat un lucru care se repetă în fotografiile cu Iulia și Salman. Nu stau niciodată unul lângă celălalt, în mașină. Nu este prima oară când sunt fotografiați plecând din diverse locuri, iar Salman stă în față, lângă șofer, iar Iulia în spate, lângă bodyguard. "Nu are nici o legătură cu tradițiile indiene, ci pur și simplu fiecare stă unde apucă. Au stat și împreună pe aceeași banchetă, doar că nu au fost fotografiați așa des. În plus, un bărbat cu statura lui Salman este normal să stea în față, să nu fie înghesuiți pasagerii", ne-au spus surse din jurul Iuliei Vântur.

vantur_2.jpg

Iulia Vantur, Salman Khan, Iulia s-a intors in India, petrecere, Iulia Vantur iubit
Iulia s-a întors la Salman, în India, săptămâna trecută
foto: Instagram

vantur.jpg

Iulia Vantur, Salman Khan, Iulia s-a intors in India, petrecere, Iulia Vantur iubit
Iulia și Salman, alături de prietenii din India. Nu au stat unul lângă celălalt, dar au plecat împreună
foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1