EXCLUSIV Și-a cumpărat două apartamente în Dubai. Denisa Tănase de la Bambi are succes răsunător în pandemie

denisa-tanase.jpg

denisa tanase bambi parfumuri
Denisa şi-a lansat propria gamă de parfumuri. My Geisha costă între 240 şi 400 de lei
foto: arhivă personală

S-a lansat de mică în industria muzicală, dar iată că acum a schimbat foaia şi face bani frumoşi din parfumuri. Denisa Tănase (33 ani), cunoscută ca membră a trupei Bambi, în care activează de la vârsta de 12 ani împreună cu sora ei, Raluca Tănase, şi-a ales o altă traiectorie profesională şi pare că a fost inspirată!

Pasionată de industria parfumeriei, Denisa Tănase s-a pus pe treabă. Întâi a făcut un curs de lux de acest gen, Summer School la ISIPCA – Paris, una dintre cele mai renumite şcoli de parfumerie din lume, înfiinţată de Guerlain. 
A avut şi un ajutor şi susţinător de nădejde, în prezenţa iubitului său, omul de afaceri Mircea Brânzei. Fire ambiţioasă şi muncitoare, Denisa a reuşit acum ceva care a luat-o şi pe ea prin surprindere. 

2-2col_copy.jpg

Până la sfârşitul anului, Denisa şi iubitul ei Mircea Brânzei vor deschide peste 25 de magazine

Are propriul brand de parfumuri şi produse cosmetice, My Geisha, pe care îl îmbunătăţeşte pe zi ce trece şi deschide magazine pe bandă rulantă. 

25 de magazine într-un an

În decursul unui singur an, artista a inaugurat aproape 25 de magazine în toată ţara, urmând ca în luna decembrie să deschidă un altul în Viena, dar şi un magazin în regim de franciză la Bruxelles. 

6-7-vedete-11.jpg


Denisa Tănase este vedeta cu cele mai mari vânzări în domeniul parfumeriei

“Avem deschideri de magazine noi, urmând ca în decembrie să ieşim şi în afara ţării. Magazinele erau parte din proiectul nostru şi, în ciuda pandemiei, nu vrem să ne modificăm planurile, vrem să mergem înainte. E un act de curaj din partea noastră, dar vrem să mergem mai departe! Se simte şi la noi pandemia, dar încă mai putem să ne mişcăm. Noi am ales să ignorăm puţin ce se întâmplă şi să riscăm, să avem acţiuni de dezvoltare chiar şi în perioada asta, să fim curajoşi. Nu ştim dacă e o dovadă de nebunie, dar este un act de curaj, cu siguranţă!”, a povestit pentru Click!, Denisa, care s-a transformat într-o adevărată business woman. 

3-2col_copy.jpg

Până la sfârşitul anului, Denisa şi iubitul ei Mircea Brânzei vor deschide peste 25 de magazine

Artista a cooptat-o în afacerea sa şi pe Raluca Tănase, sora ei mai mare

“Pe Ralu încerc să o conving de câţiva ani să vină în acest business, practic de când am început. Ea nu era atrasă de zona asta, i se părea ceva nou, iar teama de noutate o trăgea înapoi, acum însă s-a integrat perfect, îi place foarte mult să lucreze în această industrie, este super implicată şi dedicată şi facem echipă bună împreună, vine cu mine la cursuri”, a mai spus Denisa, care în luna martie a anului viitor împlineşte deja 3 ani de când a intrat în domeniul parfumeriei de lux. 

4-cu_raluca_copy.jpg

A cooptat-o şi pe Raluca în afacere

„Ne dorim să diversificăm şi gama de produse cu o linie de make-up. Avem acum în producţie în Coreea gama de skin, brand propriu. Vom avea şi seruri, creme, produse de make-up. Ne-am deschis o fabrică deja din perioada stării de urgenţă, atunci am produs dezinfectant, dar ne vom dezvolta pe partea de parfumuri şi produse cosmetice. Scopul acestei fabrici este să nu producem doar pentru noi, ci şi pentru alte firme, să dezvoltăm industria parfumeriei în România, pentru că este total inexistentă la noi în ţară”, ne-a mai spus Denisa Tănase. 

5-in_dubai_copy.jpg

Vacanţa ideală e în Dubai, spune Bambi cea blondă

Denisa Tănase de la Bambi adoră Dubaiul şi fuge, de câte ori are timp liber, în Emirate, acolo unde îşi încarcă bateriile, la soare şi plajă. Visul ei era să îşi cumpere o casă în Dubai şi iată că deja s-a îndeplinit. Denisa şi iubitul ei şi-au cumpărat deocamdată două apartamente în Dubai şi au început să investească în industria imobiliară de acolo. 
“În Dubai am dat avans pentru 2 apartamente, plătim rate până în 2024. Sunt apartamente pe plajă, pe care le vom închiria în regim hotelier”, a mai mărturisit Denisa Tănase pentru Click!

Oana Zăvoranu şi Ramona Gabor şi-au lansat şi ele propriul parfum

Oana Zăvoranu şi-a lansat propriul parfum pe 20 iunie 2018, denumit sugestiv ”June 16 by Oana Zăvoranu”. Este conceput de un parfumier de renume, Luca Maftei, dar ingredientele sunt alese de Oana. 


Parfumul costă 479 de lei şi s-a bucurat de mare succes online,  mascota parfumului fiind chiar motanul ei, Muffin, care, susţine Zăvo, ar fi ajutat-o cu lăbuţele să aleagă aromele puse în faţă.
Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, şi-a lansat în Dubai un parfum oriental care îi poartă numele. Gabor Prive este un parfum de lux, unisex, cu note de grapefruit, lavandă, artemisa, şi se prezintă într-o sticluţă foarte elegantă. 


Din 11 noiembrie, parfumurile Ramonei sunt disponibile online pe pagina de Instagram@gaborpriveofficial şi pot fi achiziţionate din toată lumea. Preţul unui parfum e de 150 de euro.
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1