Dima Trofim îşi încearcă norocul la «Vocea României»

8-2-col-dima.jpg

Dima Trofim dă mâna cu Tudor Chirilă

Sexosul cântăreţ, fost component al trupei-fenomen LaLa Band, se întoarce acasă, la PRO TV, acolo unde a şi devenit vedetă în 2011, când se difuza serialul “Pariu cu viaţa”.

Dima Trofim Gheorghiţă (28 de ani) apare vineri, 29 septembrie, la „Vocea României”, în calitate de concurent şi reuşeşte să-i cucerească pe cei patru juraţi cu vocea sa. Născut la Chişinău, Dima pare făcut pentru showbiz: în 2008 a participat la “Fabrica de Staruri”, la Chişinău, în 2013, la “Dansez pentru tine” (PRO TV), în 2015, la “Ferma vedetelor” (PRO TV), iar în 2016 a trecut şi la concurenţă, la “Te cunosc de undeva” (Antena 1).

Fata lui Cornel Palade, la «X-Factor», fără ştirea tatălui

Zoom
Ada va cânta în această seară pe scena “X-Factor”

 

Şi pe scena „X-Factor” (Antena 1) vom avea vineri, de la ora 21.15, o surpriză plăcută. Ada Palade (28 de ani), fiica celebrului umorist Cornel Palade, vine să îşi încerce norocul în faţa juraţilor Horia Brenciu, Carla’s Dreams, Ştefan Bănică şi Delia.

 

Tatăl Adei habar nu a avut însă că fata s-a dus la preselecţii. ”Nu știe că am venit la «X-Factor», o să vadă la televizor. L-am lăsat acasă, pentru că avem o legătură foarte puternică noi doi, aș fi fost tensionată dacă aș fi știut că este în sală. Am așteptări mari de la mine, așa cum lumea îl cunoaște pe tata și știe ce fel de om este, aș vrea să mă cunoască și pe mine”, a povestit Ada în fața celor patru jurați.

loading...
Loading...

Citește și

  • Toată copilăria lui nu s-a atins deloc de peşte. Nu-i suporta nici măcar mirosul. Asta până la vârsta majoratului când, „păcălit” de un prieten, a prins gustul. De atunci, a devenit un mare iubitor al acestui aliment pe care îl consumă aproape zilnic. Ba chiar şi-a deschis şi un restaurant de sushi în Bucureşti.

  • Îndrăgiţii artişti Cornel Palade (64 de ani) şi Romică Ţociu (54 de ani) au dat umorul de la TV pe cel din piesele de teatru.