Digi FM Pop Up-Cântare surpriză cu Feli

Deschidem primăvara cu o veste excelentă pentru toți ascultătorii noștri. DIGI FM se ține de cântări surpriză! Mai exact, pe 6 martie matinalii noștri, Cătălin Striblea, Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov, Bogdan Ciuclaru și invitata lor surpriză, FELI, au surprins publicul din Băneasa Shopping City cu un super concert pop up. Ce a însemnat asta?

Fără să anunțăm și fără mare tam-tam, am strâns tot publicul mall-ului în zona de intrare, acolo unde echipa Digi FM și invitata lor au apărut dintr-o dată, deghizați și puși pe mega cântare.

„E minunat să faci surprize, iar evenimentul nostru a fost o surpriză plăcută pentru toți cei care s-au adunat în jurul scenei întrebându-se cine este vocea făină din fața lor. Am vorbit cu Feli înainte de concert să nu se dea de gol, să nu spună un “ioi” sau un “no”, ca să fie surpriza completă. În plus, am ajutat-o să se camufleze cu o pălărie, ochelari de soare și alte câteva accesorii. Abia după a doua piesă am anunțat că este vorba chiar de Feli, moment în care au început să vină spre scena noastră și cei care se plimbau prin mall. Și pentru că ne-a plăcut foarte mult reacția oamenilor, promitem să mai facem și altă dată." ne-a spus colegul Bogdan Miu imediat după eveniment, încă entuziasmat de întreg momentul de pe scenă.

După două piese cover, pe care le-am cântat tuturor celor care au rămas surprinși în zona scenei, Striblea și Miu au renunțat la costume și la măști, invitând-o și pe artista noastră să facă la fel.

„Feli e extraordinară și a demonstrat-o încă o dată. A reușit să adune oamenii cu vocea ei, deși nu știa nimeni cine este ea. Mă bucur că, alături de colegii mei din matinalul Digi FM am reușit să scoatem o după amiază de miercuri din rutină. Și abia aștept să dezvăluim și următoarele surprize!” ne-a spus și matinala Beatrice Ghiciov, tare bucuroasă după reprezentație.

În aplauze generale am deconspirat astfel că alături de noi se află chiar FELI, una dintre cele mai apreciate voci feminine din România, care a continuat concertul spre deliciul tuturor celor opriți în fața scenei pop up Digi FM.

Cătălin Stribea, deja s-a pus pe un plan nou. „Am avut o grămadă de emoții, dar a fost o seară minunată.” ne-a declarat acesta. „Reacția oamenilor a fost foarte bună, iar vocea lui Feli e uimitoare. Mai facem!” a confirmat și are dreptate, pentru că acesta nu este singurul eveniment de gen pe care-l organizăm. Acesta este doar primul dintr-o serie, care să își propună să surprindă plăcut ascultătorii Digi FM acolo unde nu se așteaptă. 

Colegul matinal, Bogdan Ciuclaru, confirmă și el un nou pop up singing Digi FM, cât de curând,într-un loc neașteptat. O face însă în stilul sau caracteristic, mai în glumă, mai în serios. „Vrem să repetăm experiența cât mai curând” spune el. „Ne punem pe exersat, la cântat și coregrafie, și plecăm în turneu. Căutăm acum artiști să ne cânte în deschidere.”, adaugă în glumă, iar noi putem doar spune doar că nu este departe de adevăr.

“Mi s-a părut o experiență frumoasă. Am văzut experimentul și afara din România și mă bucur tare că am fost primul artist român ales să facă o astfel de surpriză “plănuită” de echipa Digi FM. Mulțumesc tare! M-am simțit excelent!”, a spus Feli.

Așadar, mare atenție mare, pentru că nu știi de unde sare Pop Up-ul adus de matinalii Digi FM și vă treziți fix în mijlocul unui super concert susținut de artistul vostru preferat.
Mulțumim pentru găzduire Băneasa Shopping City, cei care au dat astfel startul seriei de evenimente #BaneasaMoments și complicilor noștri, echipa UTV, care pregătesc materiale care de care mai tari, din culisele unui astfel de eveniment unic în România.
Pentru poze, video exclusive și pentru un preview a ceea ce poate vă așteaptă și pe voi intrați pe www.digifm.ro

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1