Dieta și secretele Elenei Merișoreanu la 69 de ani

elena_merisoreanu_main.jpg

elena merisoreanu
Elena Merișoreanu a defilat și pe podium

Este celebră datorită profesiei și a vocii sale de aur, însă și datorită aspectului fizic. Elena Merișoreanu, care a rămas cu porecla “Merișor” după participarea la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), este o doamnă cochetă și mereu în formă. Ea ne-a spus că și alimentația o ajută să arate atât de bine.

Mereu aranjată, cu părul vopsit, unghiile făcute și tot timpul fardată, Elena Merișoreanu e mulțumită de ceea ce îi arată oglinda. A apelat și la medicul estetician, pentru diverse injecții antirid, dar are grijă și la ce pune în farfurie. Contactată de Click!, artista ne-a spus secretul ei. “Sunt atentă la ceea ce mănânc. De exemplu, evit făinoasele, carnea, însă sunt dependentă de lactate, îmi plac foarte mult brânzeturile. Mai ales că au calciu”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Click! Pe lângă asta, artista recunoaște că s-a împrietenit și cu medicul estetician.

m22-bd-dum-2.jpg

Solista şi-a făcut vineri injecţii cu botox şi cu acid hialuronic

“Nu mi-e ruşine să spun că merg la estetician şi că îmi fac procedurile astea. Am o vârstă şi trebuie să arăt impecabil în faţa publicului. Mi-am făcut injecţii cu botox între sprâncene şi lângă nas şi cu acid hialuronic pentru ridurile de pe frunte. Medicul Chawi Youssef te mângâie cu vorba lui şi are mână uşoară. Când mă uit acum în oglindă mă simt foarte bine”, ne-a mai spus celebra artistă.

Loading...

Citește și

  • Elena Merişoreanu este una dintre cele mai cochete soliste de muzică populară, iar la 69 de ani arată ca de 50. Artista recunoaşte însă că a trecut şi pragul saloanelor de înfrumuseţare. Iar în urma tatuajelor la nivelul feţei, cu tuş thailandez, ea arată mereu ca scoasă din cutie, fără să mai apeleze la trusa de machiaj. Recent, Elena şi-a luat o nouă porţie de botox.

  • elena merisoreanu

    A făcut furori în tinerețe cu frumusețea ei, dar şi acum, la 69 de ani, şi-a păstrat cochetăria. Elena Merișoreanu a avut un trup tras prin inel și cântărea doar 48 de kilograme. Ajunsă la vârsta de 69 de ani, artista spune că a suferit o schimbare totală după ce s-a operat la glanda tiroidă. S-a îngrășat brusc și nu se simte bine deloc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1