Dieta cu care Francisca a slăbit cinci kilograme mâncând pe săturate

francisca.jpg

francisca kilograme in plus dieta
Francisca îşi prepară singură mesele speciale de dietă
Foto: arhivă personală

Pare paradoxal să mănânci fără să-ţi faci griji în privinţa porţiilor şi totuşi să slăbeşti, dar se poate! Francisca a dat jos câteva kilograme mâncând pe săturate şi completând mesele cu carne, chipuri şi ciocolată. Cântăreaţa a povestit cu urmează o dietă proteică personalizată pentru care îşi prepară alimentele în doar câteva minute, în propria ei bucătărie.

Francisca a slăbit spectaculos în ultima vreme, dar mărturiseşte că nu mai face eforturi speciale pentru asta, ca în trecut. Artista a găsit o dietă care i se potriveşte şi la care organismul ei reacţionează foarte bine. În doar câteva săptămâni, ea a reuşit să cântărească cu cinci kilograme mai puţin.  

“Eu am suferit tot timpul pentru că m-am îngrasat și am slăbit. Cel mai mult cred că am cântărit vreo 75 de kg, iar la 1,59 metri, cât sunt eu, se vede. Organismul meu reacţioneaza la acest fel de dietă proteică. Cel mai important e că nu am renunțat la plăcerile vinovate și ciocolata sau chipsurile dietetice sunt la ordinea zilei!”, a povestit bruneta. 

[[{"fid":"2827369","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"francisca kilograme in plus dieta","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Francisca a debordat de energie în vacanţa recentă pe care a petrecut-o cu gaşca de prieteni în Moldova ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"alt":"francisca kilograme in plus dieta","title":"Francisca a debordat de energie în vacanţa recentă pe care a petrecut-o cu gaşca de prieteni în Moldova ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Cântăreaţa a explicat că regimul ei este foarte uşor de urmat, pentru că are la dispoziţie 80 de produse pe care le poate prepara rapid. Nutriţioniştii susţin că cei care urmează dieta proteică pierd doar din grăsime și nu din masa musculară. Programul de slăbit al solistei constă în 5 mese pe zi și durează 4 etape. Prima dintre ele numără 14 zile, timp în care se pot da jos cinci kilograme.  

Ce mănâncă artista şi are energie maximă

În dieta proteică, solista nu se plânge de foame, ci nu ştie ce să facă cu atâta energie. Bruneta îşi începe ziua cu un mic dejun compus dintr-un capuccino bogat în proteine, continuă cu prânzul la care mănâncă chifteluţe din piept de curcan şi un desert de iaurt şi coacăze, se răsfaţă cu chipsuri de soia şi biscuiţi înveliţi în ciocolată, iar la cină poate mănca o supă cremă şi un păstrăv la grill cu salată. O altă gustare uşoară poate fi o felie de pâine neagră cu seminţe şi brânză slabă de vaci.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • razvan simion francisca dieta intrebare incomoda

    Francisca, una dintre invitatele matinalului de la Antena 1, de săptămâna aceasta, a făcut o mărturisire care l-a lăsat mască pe unul dintre prezentatorii de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani" de la Antena 1. Fosta concurentă de la X-factor a explicat că are o metodă inedită cu ciocolată şi chipsuri, cu care slăbeşte şi care s-a dovedit deja a fi câştigătoare, dar interlocutorul ei nu s-a lăsat convins cu una, cu două. Prezentatorul s-a arătat sceptic şi a pus-o uşor în încurcătură pe invitata lui.

  • Francisca, Kim Kardashian de Romania, silicoane, operatii estetice

    Şi-a dorit forme voluptuoase, o talie de viespe şi un posterior mai proeminent decât cel al vedetei de peste hotare, cu care e adesea comparată. Francisca, focoasă artista din Botoşani ce seamnă izbitor cu Kim Kardashian, a recurs la două operaţii estetice, liposucţie şi mărire de sâni cu grăsime proprie. Pentru aceste două intervenţii, eaa apelat la celebrul doctor al vedetelor, Călin Doboş.