Diana Sar va alerga 10 km. Vedeta serialului „Vlad” e atletă de performanță!

10_ok-diana-sar.jpg

Actrița a făcut sport de la 8 până la 15 ani

Interpreta personajului Roxana din serialul „Vlad” (PRO TV) va alerga mâine, de la ora 18.00, la maratonul care se va ține pe Bd-ul Libertății, între Splaiul Independenței și Bd-ul Națiunile Unite.

 Actrița Diana Sar (24 de ani) va alerga 10 km. „Am făcut atletism de performanţă de la 8 până la 15 ani. Participam la proba de 800 de metri. Fiind crescută în disciplină sportivă, tatăl meu fiind fost sportiv de performanţă, am fost întotdeauna conştientă de beneficiile pe care le aduce sportul organismului. Când mă gândesc la alergat, mă gândesc la libertate, la un stil de viaţă sănătos. Fiecare aleargă în primul rând pentru el. Am acceptat provocarea pentru că vreau să inspir oamenii să se bucure de sport, să aibă un stil de viaţă sănatos şi să-şi depășească limitele”, ne-a spus Diana Sar. 

Loading...

Citește și

  • vlad serial pro tv

    „Vlad”, un nou serial de acţiune, cu multă intrigă, suspans şi actori chipeşi în rolurile principale, este gata să înceapă la PRO TV. Acesta se numeşte „Vlad” iar, conform scenariului, telespectatorii vor avea parte de întâmplări aşa cum numai în filmele de acţiune americane au mai văzut.

  • emilian oprea tatuat

    Actorul Emilian Oprea, interpretul personajului Leonard din serialul PRO Tv „Vlad”, este preferatul regizorilor pentru rolurile de dur. Însă, în viaţa reală, actorul e familist convins, chiar dacă nu s-a însurat cu mama celor doi copii ai săi. Oprea dă vina pe lipsa de timp pentru această ”nebunie”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1