Diana Pivniceru din echipa Faimoșilor a părăsit Exatlon. S-a lăsat cu lacrimi

diana_pivniceru_eliminata_de_la_exatlon.jpg

diana pivniceru exatlon
Diana a părăsit Exatlon în lacrimi
Foto: captură Kanal D

Nici bine nu a început cel de-al treilea sezon Exatlon, că accidentările au și început să aibă consecințe grave. Diana Pivniceru din echipa Faimoșilor a părăsit Exatlon, după ce medicii au sfătuit-o că are nevoie să se întoarcă în țară pentru a-și vindeca piciorul pe care de abia mai putea călca.

RMN-ul și verdictul medicilor au pus punct parcursului Dianei Pivniceru în acest sezon Exatlon. Vestea a căsut ca un trăsnet asupra echipei sale, însă suferința concurentei nu i-a lăsat impasibili nici pe adversari, căci Războinicii au participat la îmbrățișarea de grup și au încercat să o îmbărbăteze pe Diana.

faimosii_razboinicii_sezonul_3_exatlon_eliminare_diana_pivniceru.webp.jpg

Războinicii și Faimoșii au încurajat-o pe Diana Pivniceru
Războinicii și Faimoșii au încurajat-o pe Diana Pivniceru
Foto: captură Kanal D

 

Citește și:

Exclusiv! Câţi bani câştigă Faimoşii de la “Exatlon 2019”  

 

Accidentarea Dianei a scos-o din competiţie. Faimoasa simțea că şi-a revenit şi piciorul la care s-a lovit începuse să o asculte și să se vindece, însă medicii au fost de altă părere. În urma RMN-ului, aceştia au decis că este mai bine ca ea să părăsească Republica Dominicană şi competiţia Exatlon. Tânăra a plecat în lacrimi din tabăra competiției, însă a promis că va mai încerca într-un sezon următor.

diana-pivniceru.jpg

diana pivniceru exatlon
Diana Pivniceru era optimistă la începutul competiției
Foto: Kanal D

 

„E un moment greu pentru ea, este un moment greu pentru echipă. E o accidentare care poate pune în pericol următoarea perioadă din viața ei, cariera ei și, cred eu, am spus-o de fiecare dată, cel mai important lucru este sănătatea concurenților”‘, a spus Cosmin Cernat. 

Cine este Diana Pivniceru

diana_pivniceru_bikini_fitness.jpg

diana pivniceru exatlon
Diana Pivniceru face furori cu corpul său perfect sculptat
Foto: arhivă personală

 

Optimistă la începutul competiției, Diana a spus: "Voi fi starul Exatlon!". Din păcate, din cauza accidentării, ea a fost primul concurent care a părăsit competiția. Diana Pivniceru trăiește în Constanța și este legitimată la CS Farul, club pentru care a adus nenumărate titluri în competițiile bikini fitness. Este instructor de fitness, a practicat atletism de performanță încă din școala generală, a obținut numeroase premii, inclusiv titlul de vicecampioană națională la proba de 800 de metri și medalia de bronz la proba de 1500 de metri la campionatele naționale.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1