Diana Matei, yoga la malul mării! Trucul artistei pentru un somn odihnitor

diana.jpg

diana matei asfintit yoga
Diana adoră să facă exerciţii de meditaţie la malul mării
Foto: arhivă personală

Este o femeie activă chiar şi în vacanţă, dar Diana Matei ştie când să apeze butonul de pauză. Aflată, pe litoral, cântăreaţa a profitat de atmosfera concediului şi s-a relaxat pe nisip, la malul mării. A ales un moment anume al zilei, fix la asfinţit, timp în care a stat câteva minute şi a meditat.

Atunci când nu este pe scenă, Diana Matei profită din plin de zilele libere pentru a se răsfăţa, iar marea şi exerciţiile de yoga se află printre micile ei plăceri. Şi cum a avut ocazia să le combine, rezultatul nu putea decât să-i aducă o stare de bine şi o stare de energie debordantă. De altfel, se ştie că exerciţiile de meditaţie făcute la asfinţit îţi conferă liniştea de care ai nevoie pentru un somn odihnitor, aşa că nu este de mirare de ce artista are bateriile încărcate pentru concertele electrizante pe care le susţine cu Taraful Cleante.

diana_2.jpg

diana matei yoga
Diana se relaxează în staţiunea Mamaia
Foto: arhivă personală

Recent, cântăreaţa a petrecut un concediu cu fiul ei în Turcia, iar acum se relaxează în staţiunea Mamaia de pe litoralul românesc de unde le-a trimis pritenilor de pe conturile ei de socializare imagini de pus în ramă.   

Loading...

Citește și

  • Diana Matei este una dintre putinele artiste care reusesc sa sustina un program 100% live. Solista nu se da in laturi de la noi provocari si in ultimul an de zile a reusit sa lanseze doua single-uri, un album si un videoclip.

  • diana matei taraf cleante concert

    Solista Diana Matei (33 de ani) a devenit weekendul trecut mămică şi este în culmea fericirii. Cântăreaţa şi-a anunţat apropiaţii că a născut un băieţel care deja a reuşit să o cucerească, aşa că este de înţeles de ce de acum înainte artista va fi mult mai preocupată de bebeluşul ei decât de toate celelalte activirăţi.