Diana Enache revine în showbiz. Cum se simte la 15 luni după atac

Aşa cum Click! v-a anunţat încă de acum 4 săptămâni, Diana Enache a ales să revină în showbiz şi pe scenă în cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Sâmbătă (31 octombrie), de la ora 20.00, va fi difuzat mult aşteptatul moment, în care Diana ne va încânta, iar tatăl ei ne va face să râdem datorită costumaţiei haioase.

Nu avea cine să o sprijine mai mult decât a făcut-o tatăl ei, aşa că şi în muzică revine tot la braţul lui. Diana (18 ani) va cânta sâmbătă alături de Adrian Enache în show-ul transformărilor de la Antena 1 şi vor întruchipa îndrăgita trupă rap a anilor ’90, Snap. Diana va fi solista Thea Austin, iar tatăl ei, rapper-ul dur, solid şi cu voce gravă, Durron Maurice Butler (Turbo B.).  Evident, ei vor interpreta celebra piesă “Rhythm is a dancer”, pe care am dansat cu toţii, cel puţin o dată în viaţă. 

22-23-vedete-xcvxzcvcx2.jpg

Diana arată minunat, după ce mai bine de 15 luni a fost cu moralul la pământ

Dianei nu i-a fost uşor să cânte şi să se transforme în solistă de culoare, dar nu pentru că nu ar avea talent cu carul, ci pentru că pauza de mai bine de un an a scos-o din ritm. Pe 5 iulie 2014, ea a fost înjunghiată de libanezul Ali Kanaan, portarul blocului în care locuia tatăl ei. A tras şi a îndurat din cauza rănilor de la mâini şi sân, şi-a vindecat temerile la psiholog, iar pe 19 octombrie a răsuflat uşurată când a venit sentinţa definitivă pentru agresorul ei: 5 ani de închisoare şi obligaţia de a-i plăti Dianei despăgubiri de 50.000 €. 

“Am avut emoţii. Mi-a fost frică să cânt, după un an de zile de stat acasă. Mă bucur că revenirea mea pe scenă se întâmplă la «Te cunosc de undeva», pentru că tot aici am cântat pentru ultima oară, înainte de evenimentul nefericit de care am avut parte (n.r. - în 2013, Diana şi Adrian s-au deghizat în Whitney Houston pe Enrique Iglesias). Ozana Barabancea mi-a spus că a fost benefică această pauză artistică... De acum înainte însă voi reîncepe să cânt”, spune Diana Enache.

Şerban Copoţ, «poleit» cu machiaj timp de trei ore

 • Şerban Copoţ
  Şerban a fost uns cu o peliculă aurie
 • I s-au desenat tatuaje şi i s-au făcut unghiile cu ojă
 • Şerban Copoţ
  Peruca a fost pusă abia la final
 • Şerban Copoţ
  Seamănă leit cu solistul de la Red Hot Chili Peppers. Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, are 52 de ani, dar Şerban Copoţ (34 de ani) l-a imitat perfect. El a cântat celebra piesă “Give it away”.
 • Maximize

1/4

Aproape 3 ore a stat Șerban Copoț pe scaun, la machiaj și coafură, până să devină Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, personajul pe care îl va imita azi la “Te cunosc de undeva!”. Șerban a fost acoperit cu o peliculă aurie pe față, bust, spate și brațe. Apoi i s-au desenat tatuajele pe umeri și brațe și i s-au acoperit unghiile cu o ojă de culoare închisă. S-a realizat apoi machiajul feței și i s-a fixat peruca. 

“A fost nevoie de mai multe dușuri ca să dau jos pelicula aurie care mi-a acoperit corpul. N-am dormit de trei nopți, gândindu-mă că o să realizez un asemenea personaj. Sunt fan Red Hot Chili Peppers, din 1996”, spune Şerban.

Loading...

Citește și