Diana Enache, regina balului la absolvire cu un decolteu amețitor

diana-enache-fiica-adrian-enache_41.jpg

diana enache
Diana Enache, superbă în rochia de la petrecere
foto: arhiva personala

Fata lui Adrian Enache, Diana Enache, s-a transformat într-o adevărată bombă sexy. Diana Enache face sport, a slăbit enorm, iar acum arată ca o divă!

Fata lui Adrian Enache, Diana Enache (22 ani), este de o frumusețe răpitoare. Tânăra, care seamănă foarte mult cu tatăl ei, s-a transformat într-o adevărată domnișoară sexy și fermecătoare. Săptămâna trecută, fata lui Adrian Enache a absolvit Facultatea de Drept și s-a fotografiat în costum de absolvent cu robă.

Diana Enache a fost regina balului de absolvire

La petrecerea de absolvire, Diana Enache a fost aleasă regina balului. Fata lui Adrian Enache a purtat două rochii, una vaporoasă sexy, despicată pe picior și cu decolteul la vedere, de culoare albastră, iar cealaltă, mai sobră, roșu închis.

diana-enache-fiica-adrian-enache_4.jpg

diana enache
Rochia Dianei Enache a avut și o crăpătură sexy
foto: arhiva personala

Se poate observa cu ușurință cum i se mai văd și acum urmele atacului din 2014, când libanezul Ali Kanaan a înjunghiat-o cu un briceag la mâini și la sâni, mutilând-o de-a dreptul. Mult timp Diana Enache abia și-a putut mișca degetele de la mâna dreaptă, iar cicatricele de la sâni nu s-au vindecat nici până astăzi.

diana-enache-fiica-adrian-enache_1.jpg

diana enache
Diana Enache a absolvit Facultatea de Drept
foto: arhiva personala

Mult timp, Diana Enache a făcut terapie cu un psiholog pentru a depăși trauma prin care a trecut atunci când era să-și piardă viața și să fie violată. Agresorul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, dar a ieșit mai repede pentru bună purtare.

După ce a fost agresată, Diana Enache s-a înscris la Drept

Fata lui Adrian Enache și-a dorit să urmeze Facultatea de Drept după ce, în urmă cu cinci ani, a fost atacată de portarul blocului din Băneasa, în care locuiește tatăl ei cu logodnica lui, Iuliana Marciuc. În paralel, Diana Enache este pe scenă, peste tot pe unde este invitată, pentru că a moștenit talentul artistic al tatălui ei. De multe ori, Diana susține programe artistice alături de Adrian Enache.

Citește și:

Diana Enache a rămas cu o cicatrice adâncă pe sân după atacul de acum trei ani

Fiica lui Adrian Enache, înjunghiată în bloc. Primele poze cu atacatorul - FOTO EXCLUSIV

 

 

Loading...

Citește și