Diana Enache, după condamnarea agresorului său: "Coşmarul meu s-a terminat" VIDEO

diana1.jpg

Diana Enache a răsuflat uşurată după ce a aflat sentinţa
Citeste tot despre: 

Diana Enache şi-a găsit în sfârşit liniştea, la un an de când a fost mutilată. Libanezul Ali Kanaan a fost condamnat, marţi (30 iunie), la 4 ani de închisoare şi nu se va mai putea apropia de ea timp de 5 ani.

Judecătorii l-au pedepsit în sfârşit pe bărbatul care a atacat-o pe Diana Enache (18 ani), fiica lui Adrian Enache (49 ani). Fostul portar al blocului în care locuieşte artistul va sta după gratii timp de 4 ani, pentru tentativă de viol şi este obligat să-i plătească Dianei, împreună cu societatea care l-a angajat, daune morale în valoare de 50.000 euro.

 

atacator.jpg

Agresorul fiicei lui Adrian Enache va sta 4 ani după gratii

Magistraţii au mai dispus ca libanezul să nu se poată apropia de ea, timp de 5 ani, la mai puţin de 100 m, dar nici de familia acesteia. Măsura a fost luată, ţinând cont că agresorul a executat deja un an din pedeapsă, iar în cel mult 3 ani va fi liber. Decizia poate fi atacată în următoarele 10 zile. Chiar şi aşa, Diana este fericită că cel care i-a transformat viaţa într-un calvar va mai sta o bună perioadă după gratii.

”Coşmarul meu a luat sfârşit. M-am liniştit şi, de acum, vreau să privesc doar înainte”, a declarat Diana Enache. Iar tocmai asta este şi mulţumirea tatălui ei. ”Până acum stătea sub tensiune. Acum, Diana îşi poate vedea de viaţa ei, de şcoală. Vrea să urmeze cursurile facultăţii de drept, să-i apere pe cei molestaţi, care nu au bani pentru avocat”, ne-a spus Enache.

Acesta nu pune preţ pe suma pe care o va lua Diana. ”Consider că durerea unui părinte şi a unui copil molestat nu egalează nici o sumă din lume. Atât sper că, după ce îşi ispăşeşte pedeapsa, Dumnezeu să îl lumineze şi să îi facă curat în suflet, să-şi crească fetele în alt mediu, mult mai sănătos şi cu o altă demnitate”, a mai precizat artistul. 

2014. Mutilată de libanez

Diana Enache a trecut prin cea mai grea încercare a vieţii. În dimineaţa zilei de 5 iulie 2014, fata a fost înjunghiată de portarul blocului în care stă Adrian Enache. Libanezul Ali Kanaan (47 ani) a tăiat-o pe mâini şi pe sâni cu un briceag, lăsându-i urme, iar Diana a juns la spital cu răni grave.

Medicii legişti au stabilit că fata nu-şi va mai putea folosi niciodată mâna dreaptă la capacitate maximă. Cu toate acestea ea a reuşit să se recupereze foarte bine, astfel că la examenul de Bacalaureat pe care îl susţine zilele acestea se descurcă exemplar. 

Loading...

Citește și