Diana Dumitrescu şi Bote gătesc la «Super Cireaşa de pe tort»

12-13-vedete-1-col-virlan.jpg

Horia Vîrlan va juriza bucatele preparate de Diana și Cătălin

“Super Cireașa de pe tort” revine din 18 martie, de la 20.30, la Prima TV, cu o ediție pe săptămână, în care patru vedete, grupate în câte două echipe, vor fi pe rând amfitrioni, respectiv musafiri la cină.

Echipele care gătesc sunt urmărite pe tot parcursul zilei, iar meniul va fi diferit de la o echipă la alta. “Vor găti pe echipe, tot 4 participanți vor fi, doar că se vor cupla în funcție de diverse criterii. Gătesc câte doi, sunt în tandem și se mai încurcă unii pe alții, unii vor să fie lideri și preiau frâiele, alții vor sta deoparte.

 

Vor exista și conflicte. «Super Cireașa de pe tort» e o emisiune spumoasă, un show care îmi e drag, pentru că așa am debutat și fără să vreau m-am atașat de el. Am filmat peste 1000 de episoade și e normal ca această emisiune să facă parte din mine. E un show vesel, cu personalități din lumea noastră artistică și nu numai”, spune gazda, maestrul bucătar Horia Vîrlan. În primele emisiuni, Cătălin Botezatu și Diana Dumitrescu se vor întrece cu Dezbrăcatu’ (Codruț Kegheș) și cu Roxana Nemeș.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1