Diana Dumitrescu s-a mutat cu regizorul care a dezbrăcat-o pe Inna în clipuri

12-13-vedete-diana-si-iubitul.jpg

diana-dumitrescu si matei dima
Diana petrece mult timp în dormitor, alături de regizorul Matei Dima
Citeste tot despre: 

Diana Dumitrescu nu mai are motive să plângă nici în telenovele şi nici din dragoste, nu de alta, dar seriale de gen nu se mai fac, momentan, iar inima ei bate cu putere pentru un bărbat care îi împărtășește dragostea.

Deşi se cunosc de puţin timp, actriţa Diana Dumitrescu (31 de ani) şi regizorul Matei Dima (28 de ani), cel care a filmat-o în ipostaze sexy pe Inna, în videoclipurile  ”Be my lover” și ”In your  eyes”, sunt de nedespărţit. Ies des la plimbare, la restaurante și la teatru. Cei doi, spun amicii lor, petrec mult timp și în dormitor: „Îmi place iubirea. Îmi place să dăruiesc. Să iubesc. Şi nu vorbesc de îndrăgosteala de început”.

Diana susține că se aseamănă mult cu personajul Viorica, pe care îl joacă în piesa de teatru ”Hârca se întoarce”. "Ca orice fată, Viorica visează la acea mare dragoste care-i va face viaţa mai frumoasă. Acest personaj ar fi putut foarte bine să se numească Diana, căci semănăm”, a spus actriţa.

Ea a mai bifat un proiect bănos, de câteva mii de euro. E vorba despre concursul de la Antena 1, „Splash! Vedete la apă”.

Loading...

Citește și

  • diana dumitrescu iubit florin ristei club

    Nu iese fum fără foc! Diana Dumitrescu s-a afişat din nou cu bărbatul cu care primăvara trecută a fost surprinsă în toiul nopţii în apartamentul actriţei. Dacă atunci blonda a susţinut că între ea şi Florin Ristei, câştigătorul celei de-a treia ediţie X-Factor, nu este decât o frumoasă prietenie, iată că la aproape un an de la acel moment actriţa s-a hotărât să dea cărţile pe faţă.

  • Primăvara a venit şi pe strada actriţei pe care o ştiţi din telenovele de succes de la postul Acasă. Dianei Dumitrescu pare să-i meargă din ce în ce mai bine, atât în carieră cât şi în dragoste. Frumoasa blondă a fost surprinsă de Click! cu un nou bărbat fermecător, care o face să zâmbească din nou.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1