Diana Dumitrescu, prima vacanţă cu iubitul

diana_si_alin.jpg

diana dumitrescu alin boroi sarbatori cuplu vacanta
Diana Dumitrescu şi Alin Boroi au petrecut cu prietenii la munte
foto: arhiva personală

Începe să iasă soarele şi pe strada Dianei Dumitrescu. După mai multe eşecuri amoroase, viaţa sentimentală a actriţei s-a schimbat din această vară şi se pare că de data aceasta este de bun augur. Blonda se iubeşte cu Alin Boroi, iar cei doi au petrecut sărbătorile împreună într-un decor de basm.

Deşi continuă să nu-i dezvăluie identitatea pe reţelele sociale, apropiaţii Dianei (32 de ani) ştiu că ea formează de câteva luni un cuplu cu Alin Boroi. Tânărul nu este nici el străin de lumea showbiz-ului având tangenţe cu cercurile în care se învârt vedetele autohtone. Diana şi Alin au petrecut împreună la munte sărbătorile, iar actriţa le-a mărturisit pritenilor că această vacanţă este prima pe care o petrece cu iubitul ei ca un adevărat cuplu.

diana_munte.jpg

diana dumitrescu vacanta iubit alin boroi
Asta vede Diana de la geamul vilei în care s-a cazat cu iubitul
foto: arhiva personală

Blonda a publicat pe reţelele sociale mai multe imagini de la Revelion, în care apare zâmbitoare la braţul tânărului. 

Diana Dumitrescu a divorțat de Ducu Ion în 2013. Fostul soţ al blondei se iubeşte de doi ani cu actriţa Ioana Blaj cu care are şi un băieţel. 

Loading...
 
 

Citește și

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1