Diana Dumitrescu, pregătită să devină mamă: «Mi-am pus dorința să rămân însărcinată»

diana-dumitrescu.jpg

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a făcut câteva dezvăluiri uimitoare, printre care şi faptul că în anul 2018, îşi doreşte să devină mămică. Actriţa a mărturisit că la trecerea dintre ani, Diana şi-a pus această dorinţă.

Aceasta a povestit pe blogul personal că va fi prezentatoarea concursului Eurosivion România, alături de Cezar Ouatu, ăncepând cu 21 ianuarie.

„La trecerea dintre ani, la 12 noaptea am spus că îmi doresc 3 lucruri în 2018: să rămân însărcinată, să mănânc mai sănătos și să scriu mai des pe blog. Am început să mănânc sănătos (dar pe bune) de pe 8 ianurie. Să vedem cât mă ține. Însărcinată încă nu sunt.

Anul acesta voi prezenta EUROVISION 2018 alături de Cezar Oatu.  Sunt suuuper happy că se întâmplă acest lucru, pentru că să lucrez pentru Televiziunea Română la un proiect de o asemenea amploare este o mare relizare și onoare pentru mine.
Debutăm cu show-ul duminică, 21 ianurie, la Focșani în direct de la oră 21:00.

Sunt super emoționată cu tot ce se întâmplă acum în viața mea, iar proiectul Eurovision pur și simplu mă face să transpir. Sper să mă ridic la așteptările voastre și să fac treabă bună acolo”, a scris Diana Dumitrescu.

loading...
Loading...

Citește și

  • diana dumitrescu

    A răsărit soarele și pe strada Dianei Dumitrescu. De când este îndrăgostită de Alin Boroi, blonda a uitat de toată perioadele urâte din viața ei și de eșecurile din viața amoroasă.

  • Diana Dumitrescu, Regina, telenovele, proiecte, cu cine se iubeste Diana Dumitrescu, Ghinionistul, studenta

    Pe cea care odininioară o numeam “Regina telenovelelor” o puteţi vedea acum doar în reluare, pe Pro 2 (fostul Acasă TV), în „Iubire ca-n filme”. Diana Dumitrescu (34 de ani) nu şomează însă, căci are o mulţime de proiecte. Ne-am întâlnit la Reşiţa, la proiecţia de gală a filmului „Ghinionistul”, şi am aflat care sunt noutăţile din viaţa ei.