Diana Dumitrescu e gata de nuntă. A venit și cererea în căsătorie

diana_dumitrescu.jpg

diana dumitrescu
Diana DUmitrescu s-a remarcat în a doua parte a anilor 2000 în telenovelele postului Acasă
foto: Acasă TV

A răsărit soarele și pe strada Dianei Dumitrescu. De când este îndrăgostită de Alin Boroi, blonda a uitat de toată perioadele urâte din viața ei și de eșecurile din viața amoroasă.

După o relație de doi ani, Alin și Diana sunt gata să treacă la etapa următoare și să-și unească destinele. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, actrița a recunoscut că a venit și cererea în căsătorie. Totul s-a petrecut într-un moment special, chiar în Ajun de Crăciun.

„Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în Ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”, a spus Diana Dumitrescu. Aceasta a negat că ar fi însărcinată.

diana_alin.jpg

diana alin
Diana și Alin
Foto: arhivă personală

 

Diana a mai fost căsătorită cu Ducu Ion, dar mariajul a durat aproape patru ani. Acesta și-a refăcut viața alături de actrița Ioana Blaj, alături de care are doi copii.

diana_dumitrescu.jpg

diana dumitrescu
Diana DUmitrescu s-a remarcat în a doua parte a anilor 2000 în telenovelele postului Acasă
foto: Acasă TV
Loading...

Citește și

  • diana dumitrescu

    Fosta vedetă de telenovele, actriţă în producţii de succes precum “Regina” sau “Războiul sexelor, Diana Dumitrescu este mai fericită ca niciodată. Deşi a divorţat în 2013, actriţia trăieşte acum o nouă poveste de dragoste şi îi merge de minune pe toate planurile.

  • diana dumitrescu

    Gala cinematografiei românești nu înseamnă doar reunirea celor mai mari actori și regizori ai patriei și recunoașterea meritelor acestora din ultimul an, ci și o adevărată defilare a celor mai elegante ținute. Una dintre aparițiile care au atras privirile în seara de 28 martie, la Teatrul Național București a fost Diana Dumitrescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1