Diana Bișinicu a trecut prin chinuri groaznice din cauza varicelei

diana.jpg

diana bisinicu
Diana Bișinicu a făcut varicelă la 32 de ani
Foto: arhivă personală

Diana Bișinicu, fosta componentă a trupei Pops, acum mama unei fetițe pe nume Rania, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută. S-a ales cu varicelă, una dintre bolile copilăriei, despre care se spune că este mai periculoasă în cazul adulților decât în cazul celor mici.

Despre chinul prin care a trecut, solista a povestit la emisiunea "Vorbește lumea". S-a ales cu varicelă de la micuța ei de patru ani, dar cu o formă severă care i-a dat mari dureri de cap, la propriu și la figurat.

"La 32 de ani nu aveam ce să fac decât să fac varicelă. Am luat de la fiica mea. Culmea e că nici nu am știut că avea varicelă. I-au apărut într-o dimineață opt bubițe pe ea și opt au rămas până la final. Într-o dimineață ne-am gândit că are alergie la pisici. Nu s-a întâmplat nimic, nu a făcut febră, nu a erupt în valuri. Am dus-o la grădiniță, a consultat-o medicul pediatru de acolo, mi-a spus că este o alergie, că așa părea, am dus-o alte două zile la grădiniță și o mămică mi-a spus: «Voi ați avut varicelă? Că este epidemie». Când a văzut-o pe Riana, mi-a zis că sigur e varicelă și să mă duc la Boli Infecțioase cu ea. Am fost la "Victor Babeș" și mi-au spus că 99% este varicelă, dar cu condiția să erupă în următorul val. În următoarele zile nu s-a întâmplat nimic, așa că am mers la medicul ei pediatru, care ne-a spus că nu e.

După vreo săptămână s-a produs minunea la mine. Temperatură 41, frisoane, dureri foarte mari de cap. La ce temperatură am avut, mi s-a spus la spital că alții delirează. Atunci i-am făcut și ei testele și s-a confirmat că a avut. Problema a fost când am intrat în baie și am vrut să o spăl pe Riana pe cap. Eram singure acasă. M-a luat frigul și am zis să stau puțin în cada plină ca să mă încălzesc. 40 de minute mi-a fost frig, deși stăteam în apă fierbinte, aveam toate articulațiile încleștate, am încercat să mă ridic și nu-mi puteam coordona corpul. Făcusem și un atac de panică. Mi-am sunat soțul, a chemat salvarea, care a venit după o oră și jumătate. Aveam stări de dezechilibru, nu-mi puteam coordona ochii. Am mai sunat o dată la salvare, că mă simțeam foarte rău. Nici nu mai puteam deschide ochii", a povestit Diana despre experiența neplăcută prin care a trecut.

Deși avea câteva semne pe corp, medicii de la spital i-au spus că suferă de viroză. I s-au făcut perfuzii, iar a doua zi varicela a erupt și a venit cu o durere de cap care a ținut-o 24 de ore.

Loading...

Citește și

  • În cei aproape patru ai de viaţă ai ei, micuţa Riana a experimentat doar două răceli. Şi acelea uşoare. Nu pentru că ar fi fost ţinută în vreun „glob de sticlă”, ferită de virusuri şi bacterii, ci datorită faptului că mămica ei, Diana Bişinicu, a avut grijă să-i întărească imunitatea.

  • pops

    14 au trecut de când simpaticele fete din trupa POPS făceau furori pe scenele ţării cu hitul "Bum, bum!" Formația s-a născut în cadrul show-ului televizat "Alege A.S.I.A"., când vestita trupă avea nevoie de o nouă membră. Ce s-a ales de Diana Bişinicu, Aylin Cadîr, Tina Geru şi Minola Szikszai?

  • diana bisinicu

    Cântăreața Diana Bișinicu a făcut o investiție de care se va bucura fiica sa peste ani și ani. Este vorba despre verigheta vedetei, care numără nu mai puțin de 300 de diamante și care costă o avere, cu siguranță.

  • Nu prea crezi în minuni până nu ţi se întâmplă. Dianei Bişinicu i s-au întâmplat câteva lucruri bune, toate după ce s-a rugat la mormântul lui Arsenie Boca.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1