Diana Bișinicu și soțul, nași la 4 ace: "După 3 finuțe, botezăm azi primul finuț"

diana-bisinicu-nasa.jpg

Diana Bișinicu și Cătălin Andrieș, alături de finii lor
foto: Instagram

Diana Bișinicu și Cătălin Andrieș s-au pus pe nășit. După ce au creștinat două fetițe, iată că a venit rândul unui băiețel. Botezul a avut loc duminică, chiar în ziua alegerilor locale.

Diana Bișinicu (35 ani) și soțul ei, Cătălin Andrieș, au botezat, în weekend, un copil. După ce au creștinat fetițe, iată că a venit rândul unui băiețel să fie nășit de cântăreață și de soțul acesteia. ”După 3 finuțe, botezăm azi primul finuț. Yves Nassi, te iubim maxim”, au scris nașii în dreptul imaginii, pe Instagram. Apoi au revenit pe Facebook, cu un nou mesaj pentru finuțul lor. ”Astăzi l-am încreștinat pe finuțul nostru, Yves Nassi! Să te binecuvânteze Dumnezeu și să îți fie viața un carusel de bucurii și lucruri minunate! Te iubim!”, a scris cântăreața noastră.

Diana Bișinicu și soțul ei, Cătălin Andrieș, au împreună o fetiță, pe Rianna, în vârstă de șapte ani. Diana și Cătălin s-au căsătorit în anul 2012 și au fost cununați de Gabriela Cristea și Marcel Toader, înainte cu un an ca aceștia să se despartă. De altfel, pe fetița Dianei, cei doi au creștinat-o după ce au divorțat. Marcel Toader a murit în urma unui infarct, în urmă cu un an, în timp ce se afla în vizită la un prieten din Corbeanca.

Citește și:

Diana Bișinicu, mesaj dureros după moartea lui Marcel Toader: „Nașule, tu m-ai condus la altar, eu pe tine pe ultimul drum!”

FOTO Gabi Cristea s-a revăzut cu fostul soţ: «Mi-a făcut destul de mult rău ca să mai păstrez o relaţie cordială cu el!»

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1