Diana Bişinicu a serbat 7 ani de căsnicie în Italia

b115-1.-4col-.jpg

Diana şi Cătălin au avut o vacanţă romantică

Ce repede trece timpul! Diana Bişinicu şi soţul ei, Cătălin, sunt împreună de 8 ani, iar pe 14 iulie au împlinit 7 ani de căsnicie. Momentul a fost marcat, ca de fiecare dată, printr-o vacanţă romantică, în doi. De această dată au ales Italia, destinaţia preferată a amândurora.

„Suntem amândoi îndrăgostiţi de Italia, de la mâncarea lor, muzica lor, până la atmosfera de pe străzi, oamenii, tot! E ţara noastră de suflet, dacă am putea să ne facem toate vacanţele acolo, ar fi perfect. Acum am fost la Napoli şi am stat 4 zile. Am mai fost acolo împreună doar o dată, în primul nostru an de relaţie. Am repetat experienţa ca să ne aducem aminte de începuturi, de cum ne-am îndrăgostit”, povesteşte Diana Bişinicu. 

b215-2.-1col-.jpg

La Napoli a mâncat cea mai bună pizza

 

Pe fetiţa lor, Riana (6 ani), au lăsat-o în ţară, cu bunicii. De obicei, petrec în trei toate vacanţele, mai puţin pe cea pe care o iau în preajma zilei de 14 iulie, data nunţii lor. Aceasta este vacanţa în care mami şi tati sărbătoresc dragostea lor.

b315-3.-1col-positano.jpg

La o plimbare prin Positano

 

„Anul trecut am fost în Punta Cana, acum doi ani la Istanbul, acum 3 ani în Toscana. Genul acesta de vacanţe în doi ne apropie, avem mai mult timp pentru noi. Acasă, în viaţa de zi cu zi, avem atât de multă treabă, suntem pe drumuri, ne ocupăm de Riana, încât nu prea ne rămâne timp pentru noi. Dar în vacanţa noastră din vară ne redescoperim, reaprindem flacăra”, mai spune artista. 

 

Timp de 4 zile, Diana şi Cătălin au închiriat o maşină şi au colindat toată coasta Amalfi. Au vizitat Positano, Capri şi, evident, Napoli, s-au plimbat pe străduţe, au savurat frappe-uri la terase, au mâncat îngheţată şi pizza.

„În Napoli am mâncat cea mai bună pizza din lume. Deşi mâncarea lor tradiţională e compusă din pizza şi paste, italienii nu se îngraşă. Secretul lor este că mănâncă la ore fixe, trei mese pe zi, fără gustări şi ronţănele între ele. Ştiu asta de la socrul meu, care e italian”, mărturiseşte Diana Bişinicu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1