Diana Bișinicu, dărâmată după diagnosticul medicilor: “Sunt dureri inimaginabile”

diana-bisinicu.jpg

Diana Bişinicu are probleme de sănătate
FOTO: Arhiva personală

Diana Bișinicu (34 de ani) are mari probleme de sănătate. Cântăreața preferată a lui Gigi Becali are moralul la pământ, după ce medicii i-au pus un diagnostic cumplit pentru orice femeie.

Pe scenă o vedem mereu cu zâmbetul pe buze, cântă și face show de zile mari, dar de multe ori în sufletul ei e furtuna.

Diana Bișinicu a fost diagnosticată de către medici cu ovare polichistice și ar trebui să se opereze de urgență. “Am un chist hemoragic la ovare, care se sparge în fiecare lună. Mă chinui cu boala asta, a ovarelor polichistice. Sunt dureri inimaginabile, dar sunt alții care se zbat intre viața și moarte, așa că ce să mai vorbesc eu...”, a declarat solista, în exclusivitate pentru click.ro.

diana-bisinicu-fiica-sot.jpg

diana bisinicu
Diana Bișinicu, alături de soțul și de fiica ei
foto: arhiva personala

Pe deasupra, solista de muzica machedonească a aflat ca are chisturi și la sâni, dar de natura benignă. ”Se pare că trebuie să mă operez, însă eu am o problema cu operațiile de când am născut-o prin cezariană pe Rianna. Și atunci am avut probleme pe masa de operație“, ne-a mai dezvăluit cântăreața.

Citește și:

Aşa tratezi sindromul ovarelor polichistice

Diana Bișinicu: “Ne mai dorim un copil”

Diana Bișinicu și soțul ei, Cătălin Andrieș, au împreună o fetiță, pe Rianna, în vârstă de șase ani. Cei doi își mai doresc cu ardoare un copil, în pofida problemelor de sănătate actuale ale Dianei. “Acum fac tratament intensiv hormonal. Sper să rezolv problema și fără operație. E adevărat că ne mai dorim un copil, dar vom vedea ce vrea Dumnezeu”, a declarat Diana pentru click.ro.

 

Loading...

Citește și