Diana Bart şi-a schimbat părerea despre Dubai: «Mi se părea un kitsch»

15-7.-2col-.jpg

Peisajul părea unul desprins dintr-o pictură
Citeste tot despre: 

Prezentatoarea Prima TV, Diana Bart, nu mai fusese niciodată în Dubai până în toamna acestui an. Şi poate nici acum nu s-ar fi dus dacă nu era invitată acolo la o nuntă. Cu această ocazie, şi-a demontat o idee preconcepută legată de acest oraş.

„Nu era pe lista mea de destinaţii căci mi se părea o mare opulenţă, un kitsch şi atât. Chiar nu mi-a plăcut în prima zi, mă deranja diferenţa mare de temperatură dintre interior (18-20 de grade) şi exterior (40 de grade). Am zis că vreau acasă. Dar din a doua zi s-a mai răcorit afară şi am început să descopăr oraşul. E impresionant, nu e deloc kitsch, ci are o arhitectură gândită în cele mai mici detalii. E un mix între «1001 de nopţi» şi «Star Trek». Oamenii sunt foarte atenţi, serviabili, îţi deschid uşa inclusiv la mall şi te tratează ca pe un împărat. Ne-am plimbat cu gondola pe nişte ape turcoaz, îngrădite de palmieri, case şi hoteluri spectaculoase, ziceai că e un peisaj pictat. Absolut superb, impresionant”, ne povesteşte Diana Bart.

15-6.-2col-.jpg

În prima zi s-a topit de cald

 

A vizitat grandiosul hotel Burj al Arab, unde cea mai ieftină cameră costă 3.000 de euro pe noapte, s-a plimbat şi ea prin uriaşul mall, a ajuns la un bazar cu antichităţi şi bijuterii şi a făcut plajă la piscina hotelului, privind în zare spre Burj Khalifa. Viaţa nu e ieftină în Dubai, ne avertizează: „O masă modestă de două persoane costă peste 100 de euro. Dar e o altă lume, o experienţă pe care mi-ar plăcea să o repet”.

Loading...

Citește și

  • Tare mândră şi fericită a fost zilele trecute mama Dianei Bart! Ce-şi putea dori mai mult decât să le spună „la mulţi ani” ambilor copii ai săi, într-un cadru de poveste, la Nessebar?! Cei trei au fost într-o vacanţă în familie, împreună cu fetiţa Dianei, Maira (2 ani). S-au simţit mai apropiaţi ca niciodată.

  • Diana Bart îşi învaţă fetiţa de mică să mănânce sănătos, iar acum, la început de sezon rece, caută să-i întărească imunitatea cu tot felul de vitamine şi minerale.