Dialog penibil între Mihai Morar şi o invitată: "Ştiu sigur că eşti însărcinată"

morar1.jpg

mihai morar denisa botcari sarcina
Deşi Denisa nu a spus că e însărcinată, Morar a afirmat acest lucru pe tot parcursul emisiunii
Captură Antena Stars

Invitată în această seară în emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, Denisa Botcari a avut o discuţie stânjenitoare chiar cu moderatorul emisiunii.

Blondina, despre care s-a speculat că ar fi însărcinată cu fotbalistul Cristian Daminuţă, a venit în emisiunea de la Antena Stars pentru a vorbi despre câteva mesaje ameninţătoare pe care le-a primit în ultima perioadă pe Facebook.

La un moment dat, Mihai Morar a întrebat-o dacă nu cumva cel care o ameninţă ar putea fi chiar tatăl copilului, moment în care Denisa a început să râdă. Tânăra a negat voalat şi direct faptul că ar urma să devină mamă, dar cel care a contrazis-o, în repetate rânduri, a fost chiar prezentatorul emisiunii. Mai mult, acesta a afirmat, de două ori, că deşi ea neagă, prietenele ei spun altceva, iar ele sunt mai credibile.

deni.jpg

mihai morar denisa botcari sarcina
Denisa a negat că ar fi gravidă, dar prezentatorul a considerat că sunt mai credibile prietenele ei "de prin oraş"
Captură Antena Stars

Dialogul, amuzant şi penibil pe alocuri, a continuat timp de câteva minute. "Dar ştii că prietenele tale vorbesc în oraş, despre asta. Prietenele tale au mai spus nişte lucruri care s-au adeverit şi mi-e mai uşor să le cred pe ele decât pe tine. N-o să te întreb dacă eşti însărcinată, pentru că ştiu aproape sigur că eşti. Îţi doresc să fii liniştită şi să mănânci, de acum nu mai eşti doar tu, e şi bebe", a spus Morar, în emisiunea lui.

denisa1.jpg

Denisa a avut relaţii cu mai mulţi bărbaţi celebri, printre care Irinel Columbeanu, Adi Cristea, Liviu Vârciu şi Daminuţă

Stânjenită, Botcari a încercat să lămurească lucrurile, dar prezentatorul i-a luat cuvântul de fiecare dată.

"Nu am afirmat niciodată faptul că aş fi însărcinată , nu am spus nimănui şi nici nu o să o fac. Dacă aş fi însărcinată... aş putea să îl cresc singură", a spus ea.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1