Dezvăluiri șocante despre ritualurile satanice din casa Oanei Zăvoranu

oana-zavoranu-1_0.jpg

oana zavoranu lucifer
Vedeta a șocat o lume întreagă după ce a publicat o rugăciune către Satana
Foto: Arhiva Click!

Oana Zăvoranu (42 de ani) și-a șocat fanii după ce a scris pe pagina sa de Facebook că vorbește cu Lucifer. Prietena ei, Raluca Macovei, a povestit la o emisiune televizată despre ritualurile satanice ale vedetei. Ea susține că știa de ceva timp despre „apropierea ei” de satanism.

„Eu știam de lucrurile astea de foarte mult timp. Fiind prietena mea, mi se pare normal, știu anumite lucruri. Nu prea avem secrete una față de alta. Ştiam despre lucrul ăsta, dar asta este decizia ei. Ea a ajuns la lucrul ăsta pentru că i s-au întâmplat foarte multe lucruri rele. I s-au luat toate persoanele dragi ei. Este decizia ei. Aşa trebuie să facă fiecare. Eu cred în Dumnezeu, eu nu mai cred în Dumnezeu. ea crede în altceva. ea îmi respectă religia mea, eu îi respect deciziile ei. Fiecare om ar trebui să i le respecte. Este un om liber”, a spus Raluca Macovei, la emisiunea „Răi da’buni”.

cliima20140414_0006_1.jpg

raluca macovei oana zavoranu lucifer
Raluca Macovei este una dintre cele mai bune prietene ale Oanei Zăvoranu
Foto: Arhiva Click!

 

Raluca susține că Oana Zăvoranu „e un om deștept”: „E un om deștept, un om care știe ce vrea de la viață. Poate că a făcut anumite alegeri pentru că i s-au întâmplat foarte multe. Cât de mult aș încerca eu s-o conving să-l iubească pe Dumnezeu, dacă ea nu dorește lucrurl acesta eu nu am cum să o forțez. E decizia ei”.

„Oana Zăvoranu nu face parte din nicio sectă”

„Oana nu face parte din nicio sectă… Haideţi să vă zic ceva. Au fost nişte preoţi la un moment dat la ea acasă, care s-au urcat în maşina cu 666 la număr, care mângâiau craniile din maşina sa. Unul a stat în portbagaj pentru că aşa a decis. O să vă zică ea mai multe lucruri. Am văzut multe lucruri la ea în casă, ori întâmplător ori neîntâmplător eram acolo şi ştiu unele chestii pe care Oana le face”, a mai spus Raluca Macovei, la Antena Stars.

„Regele meu, Lucifer”

„Cer aceste lucruri în numele tău, smerită și plină de respect, regele meu, Lucifer. Și fie ca tu să mă consideri de acum înainte vrednică de a-ți fi fiică, căci eu, cu emoție și ardoare, îmi doresc să-mi fii tată. Căci nu există alt Dumnezeu în afară de tine... Și cunoscând bine acest lucru, oare cine îndrăznește să dea închinare falsului Dumnezeu al Bibliei și al Coranului?”, a scris Oana Zăvoranu, pe contul ei de Facebook.

Loading...
 
 

Citește și

 • oana zavoranu

  Multe s-au schimbat în viața Oanei Zăvoranu (42 de ani) după moartea mamei ei, Mărioara. Vedeta a moștenit o avere imensă pe care a început imediat să o cheltuie după bunul plac. În plus, dacă nu era destul de expusă până acum, bruneta a început să-și dea arama pe față în privința multor aspecte.

 • oana zavoranu

  Marți, 8 martie, românii au celebrat Ziua Națională a Femeii, iar mulți dintre ei au interpretat această sărbătoare ca fiind Ziua Mamei. În timp ce mulți dintre ei au publicat poze și mesaje cu și pentru mamele lor, alții s-au gândit la alte persoane importante din viețile lor.

 • oana zavoranu

  Oana Zăvoranu (42 de ani) este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc, chiar și la momentul actual. Bruneta nu contenește să își uimească fanii, mai ales pe rețelele sociale, unde își împărtășește cel mai des gândurile.

 • Circ, fără pâine, în poarta casei din Afumaţi a defunctei Marioara Zăvoranu. Ingrata ei fiică, Oana, a oferit miercuri, 21 octombrie, un spectacol de prost gust celor peste o sută de oameni care au participat la împărţirea gratuită a bunurilor care i-au aparţinut cândva răposatei. Femeile s-au îmbrâncit ore în şir pentru a se alege cu blănuri, argintării şi poşete de lux, dar au plecat dezamăgiţi, cu bluze, fuste şi tricouri.

 • oana zavoranu magazin costume copii

  O vreme, Oana Zăvoranu a fost vedeta postului naţional de televiziune. În 2004, Ruxandra Ion (59 de ani) i-a oferit Oanei rolul Andreei Damaschin în „Numai iubire”, prima telenovelă românească difuzată de postul Acasă. Oana Zăvoranu (42 de ani) a făcut senzație în acest rol, şi-a dorit să meargă mai departe, însă cariera ei în telenovele a stagnat din cauza unui om anume.

 • oana zavoranu

  De când a moștenit averea uriașă a mamei ei, Oana Zăvoranu a început să se răsfețe în lux. Vedeta cheltuie banii la clinicile de înfrumusețare, unde merge constant pentru a-și perfecționa aspectul fizic. Iar pentru că își dorește să aibă o culoare cât mai închisă a pielii, bruneta merge în mod regulat la solar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1