Dezvăluiri incredibile despre noua iubită a lui Smiley! A încercat să îi spargă casa lui Mitoşeru?

Smiley nu a recunoscut până acum nicio relaţie oficială

smiley relatie raluca netca
Smiley nu a recunoscut până acum nicio relaţie oficială
Foto: Facebook

A format timp de cinci ani un cuplu cu Laura Cosoi, dar din vara lui 2012 este singur.

Cel puţin oficial. Smiley a fost "cuplat" de presă cu mai multe domnişoare. Ultima tânără, care se pare că i-ar fi cucerit inima cântăreţului, Raluca Netca nu are un trecut tocmai curat. Dansatoarea, în vârstă 22 de ani, nu este străină de lumea showbizului. Ea a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care Inna şi Antonia.

Deşi Raluca a încercat să se ţină departe de anumite scandaluri mondene, se pare că trecutul o urmăreşte şi nu îi dă pace.

Potrivit emisiunii Wowbiz, de la Kanal D, Raluca ar fi intervenit, în urmă cu câţiva, între nimeni altul, decât Mihai Mitoşeru şi iubita lui, Noemi. La acea vreme, Mihai era implicat într-o relaţie cu Noemi, care la rândul ei a acuzat-o pe aceasta că ar fi intervenit în relaţia celor doi. Raluca însă a negat tot şi spunea că între ea şi Mitoşeru este doar o frumoasă relaţie de prietenie, conform dezvăluirilor făcute joi seară, la Wowbiz.

Loading...
 
 

Citește și

  • Invitat la PRO FM pentru a-şi lansa noul single, Smiley a mărturist că Laura îi lipseşte foarte mult.

  • A format timp de cinci ani un cuplu cu Laura Cosoi, dar din vara lui 2012 este singur. Cel puţin oficial. Smiley a fost "cuplat" de presă cu mai multe domnişoare, printre care şi Sore, dar a refuzat mereu să vorbească despre orice posibilă relaţie. Cel mai recent, s-a scris că o dansatoare i-a furat inima şi cei doi sunt împreună de un an.