Dezvăluire-bombă: Adriana Bahmuțeanu are un iubit?

adriana_bahmuteanu.jpg

adriana bahmuteanu iubit
Adriana Bahmuțeanu i-a dat replica fostului soț, Silviu Prigoană
foto: arhivă personală

Adriana Bahmuțeanu (41 de ani) nu este tocmai o femeie liberă, cel puțin așa susține ea. Fosta soție a lui Silviu Prigoană radiază de fericire și a vrut să împărtășească și motivul. Se pare că bucuria ei i se datorează unui iubit misterios. Vedeta a vorbit pe canapeaua lui Capatos despre viața personală, iar prezentatorul a spus, mai în glumă, mai în serios, că numele amorezului Adrianei este Mihai.

„Tot ce ştim este că îl cheamă Mihai. Este un început de relaţie. Numele de familie începe cu E. Eu vă dau binecuvântarea. O să însist mai mult atunci când o să ştiu că eşti de acord”, a spus prezentatorul emisiunii „Un Show Păcătos”.

Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu nu a vrut să dea mai multe detalii despre misteriosul amorez: „În momentul în care o să am o relaţie în adevăratul sens al cuvântului o să vă anunţ. Eu sunt foarte fericită, împăcată cu mine. N-am de ce să mă feresc.” Dan Capatos a continuat să o tachineze și să o „descoase” pe Adriana: „Nu zic mai mult, dar îl cheamă Mihai. Eu vă dau binecuvântarea”.

 

Loading...

Citește și

 • adriana bahmuteanu copii

  Războiul fără sfârșit dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană pare să continue prin copiii fostului cuplu năbădăios. Deși s-au înțeles ca Maximus (7 ani) şi Eduard Gabriel (5 ani) să petreacă de Crăciun cu tatăl lor și de Revelion cu mama, în utimele zile, Bahmu și Prigoană au ajuns iar la cuțite pentru că puștii nu mai vor să plece de la tatăl lor, cu care au fost în America.

 • Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

  Silviu Prigoană va lua foc când va vedea decizia Tribunalului Bucureşti. Afaceristul a pierdut procesul prin care solicita instanţei ca cei doi copii minori să înveţe la şcoli private. Băieţii vor continua cursurile unei instutuţii de stat, aşa cum a vrut mama lor, realizatoarea tv, Adriana Bahmuţeanu.

 • adriana bahmuteanu sexy 41 de ani

  Există viaţă după divorţ! O demonstrează Adriana Bahmuţeanu, care parcă a înflorit după separarea de Silviu Prigoană. Prezentatoarea a slăbit spectaculos şi adoptă ţinute îndrăzneţe.

 • adriana bahmuteanu

  Mirii trebuie să aibă în vedere ca la petrecerile din 2016 să o includă pemlista lor de cţântăreţi şi pe vedeta tv Adriana Bahmuţeanu. Preyentatoarea a debutat în muzică cu o parodie şi aşteaptă să fie chemată să cânte la nunţi şi la botezuri.

 • Adriana Bahmuţeanu (40 de ani) se află din nou în scandal cu fostul ei soţ, Silviu Prigoană. Şcoala şi grădiniţa la care merg cei doi băieţi ai lor au ajuns motive de dispută între foştii soţi. Şi nu oricum, ci în faţa judecătorilor.

 • adriana bahmuteanu canta

  Cu o vastă experiență în televiziune, Adriana Bahmuțeanu (41 de ani) vrea să experimenteze cât mai mult. De această dată, vedeta s-a orientat către industria muzicală, cu care a început să cocheteze de la o vreme, mai ales că a găsit un subiect despre care să cânte.