Dezbrăcatu' îl imită pe Botezatu în sacou pestriţ de 1.800 €

8-vedete-1-bote.jpg

Cătălin se amuză teribil când îl vede pe Codruţ la Prima TV, deşi se zvonea că sunt la cuţite

Codruţ Kegheş (44 de ani) a intrat în atenţia publicului de când îl imită, la „Cronica Cârcotaşilor”, pe celebrul designer Cătălin Botezatu (49 de ani). Acesta nu doar că nu s-a supărat pe imitatorul lui, dar i-a şi umplut şifonierul cu haine, başca îi asigură, pe cheltuiala sa, costumele pentru emisiunea de la Prima TV. Pentru ultima ţinută dăruită lui Dezbrăcatu’, Bote a scos din buzunar 1.800 de euro.

Pe Codruţ Kegheş, alias Cătălin Dezbrăcatu’, telespectatorii îl văd defilând pe la diverse evenimente cu un sacou multicolor a cărui poveste este interesantă. Acesta i-a fost oferit, în urmă cu ceva ani, chiar de către cel pe care îl imită, Cătălin Botezatu.
Este un sacou „de firmă”, el fiind creat de celebrul designer John Galliano, iar preţul de vânzare a unui astfel de model este de 1.800 €. Acum, spune Codruţ, sacoul îl cam strânge şi, prin urmare, va trebui schimbat. „Încă mai vreau să port sacoul de la Cătălin, deşi e cam fix acum pe mine. Dar este aşa nu pentru că m-aş fi îngrăşat, ci din cauză că m-am mai lăţit eu, ca urmare a exerciţiilor pe care le fac la sală de ceva vreme. Va trebui să îl schimb, însă nu în acest sezon. Dacă mai slăbesc, vine perfect, dacă nu, poate mă duc la Cătălin să mi-l înădească”, ne-a declarat glumeţul prezentator.
El a mai afirmat că a tot discutat cu designerul despre o nouă „uniformă” pentru emisiune, dar, cum amândoi sunt prinşi în tot felul de proiecte, nu reuşesc să se întâlnească să stabilească toate detaliile. Pe lângă ţinutele pentru emisiune, Codruţ mai are în şifonier şi alte haine pe care le-a primit de la Cătălin Botezatu: „Mi-a dat un costum din mătase pe care nu am mai apucat să îl port. Când mi l-a dăruit, aveam 30 kg cu tot cu cărămizi în buzunar. Îmi era cam mare. Am mai primit de la Cătălin cămăşi, costume, blugi, ţinute militare, din colecţia lui”.

Primul costum a ajuns pe site-ul de vânzări OLX

 

Sacoul multicolor nu este prima ţinută pe care Cătălin Botezatu i-a dăruit-o lui Dezbrăcatu’. Chiar şi primul costum al personajului de la „Cronicuţă” a fost oferit de designerul român. Un costum negru, cu dungi albe. După mai mulţi ani de purtare, cei de la emisiune au decis să îl scoată la licitaţie, în scopuri caritabile: „Acum mai bine de 7 ani l-am dat cu 2.200 de lei. Cumpărătorul a venit în emisiune, a plătit şi a plecat cu el acasă. Banii au ajuns la o casă de copii”, ne-a mai spus Codruţ. Ulterior, costumul a fost scos la vânzare pe un site de anunţuri, iar vestea l-a şocat pe cel care l-a purtat: „Pe bune, l-a vândut? Nu îmi vine să cred!”.

Loading...
 
 

Citește și

  • Dezbrăcatu' a avut o surpriză pentru telespectatorii emisiunii Cronica Cârcotaşilor, în cadrul ediţiei de luni (16 noiembrie) a show-ului de la Prima TV. El a părăsit pupitrul pentru a le arăta familor că are talent muzical şi a cântat alături de trupa Jukebox.

  • În viaţa reală e Codruţ Kegheş, la Cronicuţă e Dezbrăcatu'. Rar însă ne este dat să-l vedem "dezbrăcat" de secrete. Revista OK! a realizat un interviu despre viaţa de dincolo de ecran a prezentatorului de la Cronica Cârcotaşilor, în noul număr care a apărut joi (12 noiembrie) pe piaţă. Poate nu ştiaţi, dar fiul său adoră motocicletele. Iar Codruţ e un împătimit al sportului.

  • catalin botezatu

    A surprins pe toată lumea când a spus că are o relație amoroasă de doi ani, mai ales că toată lumea îl credea singur. Deși nu vrea să-i dezvăluie identitatea noii iubite, Cătălin Botezatu a spus că îi place să fie provocat în iubire și că speră ca actuala parteneră să fie ultima femeie pe care o să o iubească.

  • catalin botezatu

    Acum, Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri români. La 49 de ani, chipul nu îi trădează vârsta artistului. Totuși, nimeni nu știe cum arăta el în urmă cu 27 de ani, la frageda vârstă de numai 22 de ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1