Detaliul care i-a stricat imaginea de divă! Andreea Marin, trădată de picioare

andreea_marin_main.jpg

andreea marin
Andreea Marin a ales o rochie neagră pentru evenimentul de miercuri seara
foto: arhivă personală

Andreea Marin a strălucit miercuri seara, 18 octombrie, la Festivalul International de Teatru Fest (in) pe Bulevard, de la Teatrul Nottara din București. Fosta Zână a surprizelor a ales o rochie neagră, cu trenă, însă imaginea de divă a fost stricată de un detaliu inestetic, pe care Andreea n-a făcut eforturi prea mari să-l ascundă.

Andreea Marin (42 de ani) se luptă de ani de zile cu o problemă de sănătate comună în rândul femeilor obligate să petreacă mult timp pe tocuri, în încălțări incomode. Diva a recunoscut că are monturi și că nu găsește curajul de a se supune unei intervenții chirurgicale pentru a scăpa de această problemă.

"Stând o viaţă pe tocuri şi având şi anumite probleme (degetele prea subţiri şi lungi, monturi, o problema de sănătate des întâlnită, nu e nici o ruşine să o recunoaştem când o avem, în plus şi o diferenţă de număr între cele două picioare, motiv pentru care întotdeauna un pantof îmi este puţin mai mare), am înţeles care îmi sunt nevoile ce ţin de comoditate şi sănătate, aşa că am hotărât să fac eu însămi pentru mine ceea ce mă ajută să mă simt bine", a explica vedeta la un moment dat, când și-a anunțat intenția de a lansa propria linie de genţi şi pantofi. 

andreea marinZoom
Andreea Marin, pe covorul roșu al Festivalului Internațional de Teatru Fest (in) pe Bulevard
foto: arhivă personală

 

Lucrurile nu s-au schimbat de la această declarație, Andreea nu și-a operat monturile, chiar dacă specialiștii au asigurat-o că intervenția nu este dureroasă și nu presupune o perioadă de recuperare prea îndelungată. Miercuri seară, toți au putut observa degetele ieșind inestetic din sandalele negre pe care vedeta le-a ales pentru a completa ținuta de festival. Ba chiar, la un moment dat, pe scena Teatrului Nottara, Andreea a lăsat impresia că este desculță, degetele atingând podeaua.

andreea marinZoom
Andreea Marin, pe scena Teatrului Nottara
foto: arhivă personală

 

andreea_marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin face eforturi să poarte încălţăminte cu toc şi vârfuri ascuţite
foto: arhivă personală
loading...

Citește și