Detalii despre nunta Gabrielei Cristea. Unde va avea loc şi ce meniu va avea

18_55.jpg

Gabi Cristea și Tavi Clonda vor încinge grătarele, sâmbăta viitoare

A început numărătoarea inversă până la marele eveniment din viața Gabrielei Cristea (44 de ani) și a lui Tavi Clonda (38 de ani). Cei doi îndrăgostiți sunt nerăbdători să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu și să se bucure împreună de o petrecere frumoasă, alături de cei dragi. Gabriela a menționat că petrecerea va avea loc chiar în grădina vilei lor din Corbeanca și că va fi un eveniment restrâns, la care vor participa familiile celor doi și câțiva prieteni foarte buni.

”Pentru că trebuie să ne ocupăm de copii, amenajăm și casa, avem multe evenimente în toamna asta. Începem pe 24 august, când ne căsătorim religios. Ne-am hotărât să facem petrecerea în curtea casei noastre, ceea ce a implicat  o organizare generală. Am conceput un șotron la intrarea în curte, e desenat de mine”, a spus Gabriela Cristea. 

De asemenea, vedeta Antena Stars a mai spus că meniul de la petrecerea de nuntă va fi unul tradițional, din care nu vor lipsi delicioasele sarmale. Tot ea a mai menționat că își dorește o nuntă cu tradiții și cu lăutari. În aceeași zi, pe 24 august, va avea loc și botezul fiicei lor, Iris (5 luni). Cei doi mai au o fetiţă, Victoria (2 ani). 

Loading...