Despărțire la «Insula Iubirii»! Cine a pus capăt relației

insula_iubirii.jpg

insula iubirii
Despărțire la „Insula Iubirii”: Andreea a fost devastată
foto: captură video „Insula Iubirii”

O concurentă a izbucnit în lacrimi în a zecea zi la „Insula Iubirii”, după ce și-a privit relația de opt luni destrămându-se. Deși a fost cea vinovată pentru despărțirea dintre ea și iubitul ei, aceasta a fost luată prin surprindere de decizia lui și i s-a făcut rău când a aflat vestea.

Andreea și Bogdan erau într-o relație de șapte luni atunci când au venit la „Insula Iubirii”. Cei doi s-au hotărât să participe la emisiune din cauza geloziei ei, însă s-a dovedit că femeia care obișnuia să acuze a fost cea care a trădat, în timp ce Bogdan se ținea de promisiunea de a nu o înșela și de a nu-i da motive să nu aibă încredere în el.

Chiar dacă atunci când a ajuns la „Insula Iubirii” nu avea nicio îndoială că relația ei cu Bogdan va trece testul, Andreea a fost prinsă într-o situație foarte dificilă. Aceasta a s-a lăsat vrăjită de ispita Matei și a început să nu mai fie la fel de sigură de sentimentele pe care le are. La „Insula Iubirii”, Bogdan a avut ocazia să vadă momentele în care Andreea și Matei au fost surprinși discutând. „Sunt confuză, sunt foarte confuză” a răspuns Andreea atunci când Matei a întrebat-o care este natura relației lor.

«Insula Iubirii»: Bogdan se desparte de Andreea

În a zecea zi la „Insula Iubirii”, după ce a văzut imaginile, Bogdan a fost foarte dezamăgit și a luat decizia pe loc: „A făcut ceea ce a făcut și să-și asume. Din punctul meu de vedere, nu mai există iubire”, a spus el, surprins de spusele Andreei. Mai mult, acesta a dat verdictul: „Din punctul meu de vedere, eu am pus punct relației”, a adăugat el. Bogdan s-a simțit jignit de comportamentul Andreei și de faptul că aceasta s-a implicat în triunghiul amoros la „Insula Iubirii”: „Mi-a demonstrat că îi oferă băiatul respectiv mai mult decât îi ofer eu”. Acesta nu consideră că mai există nicio cale de întoarcere: „Îmi asum ceea ce spun acum. Relația dintre noi doi s-a terminat și cu asta am zis totul. Nu mai există nicio cale de întoarcere”, a spus Bogdan, sugerând faptul că decizia lui este una definitivă.

În tot acest timp, Andreea, neștiind de faptul că Bogdan s-a hotărât să pună capăt relației, a luat parte la petrecerea din casa fetelor, dansând și continuând să flirteze cu ispita Matei. Aceasta a încercat să se ascundă: „Stai să văd unde sunt camerele”, însă nu a fost ferită de „ochii” camerelor de filmat de la „Insula Iubirii” și a fost surprinsă dansând senzual în fața lui Matei.

Mai târziu, însă la „Ceremonia Focului”, Andreea a aflat dureroasa veste, chiar după ce a declarat că i-a spus lui Matei că își iubește iubitul și că, deocamdată, ea este într-o relație cu Bogdan.. Aceasta a fost devastată de spusele iubitului ei și a început să plângă în hohote, pentru ca, în cele din urmă, să i se facă rău. „Am nevoie de 10 minute cu Bogdan”, a spus Andreea, agățându-se de speranța că îi va putea recâștiga încrederea.

«Insula Iubirii»: Andreea a încercat să îl recucerească pe Bogdan înainte de despărțire

"Normal că-mi este frică", a spus Andreea atunci când Radu Vâlcan a întrebat-o dacă-i e teamă de faptul că relația dintre ea și iubitul ei se va destrăma. Aceasta a simțit că cele opt luni pe care le-a trăit alături de el ar putea rămâne doar niște amintiri la finalul emisiunii. Cu toate acestea, întrebată ce părere are despre Matei, aceasta s-a declarat foarte plăcut impresionată de el și a spus că își dorește să rămână prieteni, „orice s-ar întâmpla”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1